Liz Trusst előbb talán Hágába kéne meghívni emberiesség elleni bűntett előkészülete miatt

2022. augusztus 24. 15:30

Mielőtt még beköltözik a Downing Street 10 alá.

2022. augusztus 24. 15:30
null
Schiffer András
Schiffer András
Facebook

„Liz Truss brit külügyminisztert és miniszterelnök-aspiránst egy birminghami rendezvényen az atomháború esélyeiről faggatták és feltették neki a kérdést, hogy amennyiben a brit atombombák kilövéséről kellene dönteni, mit tenne. Liz Truss válasza: »Úgy gondolom, ez egy miniszterelnök fontos kötelessége, és készen állok megtenni ezt (…) Készen állok megtenni ezt.« Liz Trusst előbb talán Hágába kéne meghívni emberiesség elleni bűntett előkészülete miatt, mielőtt még beköltözik a Downing Street 10 alá.”

Kapcsolódó

Liz Truss kész megnyomni az atomfegyvereket indító gombot

A brit külügyminiszter pályázik a miniszterelnöki posztra. Bővebben!

A brit külügyminiszter pályázik a miniszterelnöki posztra.

Nyitókép: JUSTIN TALLIS / AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 169 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lewdberg
2022. augusztus 26. 17:42
kussolj már el bazmeg, senki se kérdezett.
Lanter
2022. augusztus 26. 09:46
A teljes brit vezetés=háttérhatalom végrehajtói! Ezt a nőt pont ezért fogják oda tenni, lásd mindenáron népesség csökkentés a földön elérése, a maradék felett meg uralkodni rabszolga tartó felépítéssel. Erre nem volt hajlandó gondolom a kócos. Megcsinálják minden jel efelé mutat, végrehajtani a max.500millió ideológiát. Mindenkit megvesznek kilóra a légdollárral.csak felháborodni tudunk olyan erős a pénzhatalmi elit. Undorító, gusztustalan,emberiség ellenes és még sorolhatnám az összes sátáni jelző t ezekre a véglényekre.ebben látják a megoldást,de azt kívánom nekik hogy akkor már ne maradjon a földön egy négyzetcenti terület sem sugármentessen vagy robbanjon fel ez a bolygó.és égjen a lelkük örök idökre a pokolba....
kerekperec
2022. augusztus 26. 00:47
Röviden Ukrajna megtámadása után, terrorista Putin bejelentette a világnak, hogy ha emiatt 0roszország veszélybe kerül akkor ő beveti az atombombáit. Ez volt 4-5 hónappal ezelött. Schiffer ! - te hol voltál 4-5 hónappal ezelőtt ??
..--..
2022. augusztus 25. 14:52
-zsoltkom- "Liz Trusst előbb talán Hágába kéne meghívni emberiesség elleni bűntett előkészülete miatt" Valami hasonlót kellene mondani Orbán Viktor tusványosi mondata miatt is... "Mi nem vagyunk kevert fajúak és nem is akarunk azok lenni." És megvizsgálni Mo. népi támogatottságát, hogy az orbáni előkészület megtette-e a hatását a fajelméletes Mo-ért! Vagy van még egy kis munkája Orbánnak ez ügyben.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!