Ármánykormány

2022. szeptember 22. 21:24

Az árnyékkormány a legújabb gyurcsányi ármány. Nem a kormányra, az ellenzékre jelent veszélyt.

2022. szeptember 22. 21:24
null
Bán Károly
Magyar Hírlap

„Ez a nagy helyzet, mondjon bárki bármit is. Mert hát mit üzent a magyar társadalomnak Gyurcsány Ferenc legújabb trükkje, az árnyékkormány? A legfőképpen azt, hogy a hatalom áhításán kívül az ellenzék vezető pártjának sem ereje, sem programja, sem támogatottsága, sem elégséges hátországa, sem érdemleges szövetségese nincs ahhoz, hogy kormányrúdhoz valaha is hozzájusson.

Miközben Gyurcsány trükkök százaival tíz-tizenkét év alatt elérte, hogy az ellenzéki pártok táborában hullahegyek álljanak körülöttük, az egész akció csak ahhoz elég, hogy a még életképes Momentum is felkészüljön Gyurcsányék ölelésére. Másként szólva pártjuk leuralására. Gyurcsány 2018-ban az MSZP-nek ajánlott szövetséget – a szocialisták bánhatták. A 2022-es választás előtt Gyurcsány halálos ölelése a Jobbiknak kvázi a végét jelentette. Most felkészül a Momentum. Ha más kárából nem tanul az okos: Gyurcsánytól inkább szabadulni kéne, nem a karjaiba futni.

Az elmúlt hetek történései szintén alkalmasak lennének a felismerésre. A fővárosban megtartott tizenkét időközi választásból tízet kormánypárti jelöltek nyertek. Holott ugyanezen választókerületekben korábban szinte kivétel nélkül az egyesült ellenzék közös jelöltje győzött.

Az árnyékkormány a legújabb gyurcsányi ármány. Nem a kormányra, az ellenzékre jelent veszélyt.”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csulak
2022. szeptember 23. 17:15
1, nem Kormany hanem tarsasag ! 2. nem arnyek, hanem arnyekszek !
artojan
2022. szeptember 23. 15:12
Gyurcsány ormányának az ármánya az árnyék ormány .
csjanos
2022. szeptember 23. 11:17
Korrekt írás...egyetértek
Rasdi
2022. szeptember 23. 10:12
Előre bocsátom, hogy a teljes cikket nem olvastam. De az ellenzék többi pártját avval rontja, hogy azok támogatóit a maga táborába vonzza, végső során magát erősíti, és evvel koncentrálja a jelenleg szétszórt, megosztott ellenzéket. Így bár első lépésben azokra, azok létére jelenti a veszélyt, de evvel erősebb ellenzéket építhet a választások idejére a kormányzó pártok ellenében. Meg kell hagyni, nem rossz gondolat a maguk szempontjából.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!