Van egy történetem Szabó Bálintról

2022. szeptember 11. 21:41

Ennyit erről az emberről. Nem ajánlom.

2022. szeptember 11. 21:41
null
Szentesi Zöldi László
Facebook

„Van egy történetem Szabó Bálintról.

Még a Magyar Hírlap főszerkesztő-helyettese voltam, amikor egyszer bementem, mondja a titkárnőnk, hogy itt egy úr, aki beszélni szeretne valamelyik vezetővel. Szabó Bálint volt az. Nem volt teljesen ismeretlen a személye, valamennyire emlékeztem a politikai előéletére. 2013-ban történt mindez.

Leültettem udvariasan, ő pedig előadott egy történetet, amelynek az őszödi beszéd kiszivárogtatása állt a középpontjában, azt állította többek között, hogy személyesen jelen volt egy - az üggyel kapcsolatos - fontos eseményen. Udvariasan meghallgattam, de nyilvánvaló volt számomra, hogy hazudik, tereli a szót, a sztorija több ponton logikátlan volt. Mondtam, hogy köszönjük, nem közöljük a sztorit, aztán elment. Nem sokkal később olvastam egy interjút vele egy azóta megszűnt hetilapban, hát, akadt, aki meghallgatta, nagyon örülök neki.

Ennyit erről az emberről. Nem ajánlom.”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hydra Esus
2022. szeptember 13. 23:21
Nyomorult szar, senkiházi büdös dékás.
machet
2022. szeptember 13. 17:35
Egyszerűen csak ütődött.Van ilyen a pályán bőven.
Zsaturnuzs
2022. szeptember 12. 23:18
Szabó Bálint egyike a Fideszt erősítő embereknek. Minden szava, minden tette szavazatokat hoz, erősíti a NER-t, hitelteleníti az ellenzéket. A MANDINER PEDIG GONDOSAN BESZÁMOL MINDEN LÉPÉSÉRŐL :))).
critical man
2022. szeptember 12. 12:46
Mikor lehet menni megtapsolni az első traktort?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!