Köszönjük a következő kétharmadot, pupákok!

2022. október 18. 11:17

Büszke vagyok a kontrás csapatra, hogy a gyarmattartók felsorolják ellenségeik között.

2022. október 18. 11:17
null
Megadja Gábor
Megadja Gábor
Facebook

„(Az valahogy nincs benne, ahogy Frank Drebin elnök ecseteli még a háború kitörése előtt, hogy »megoldják«, hogy ne legyen északi áramlat gázvezeték.)

Az van, pupákok, hogy szarul gyarmatosítotok. Talán a germánoktól tanultátok el, talán az agresszív balos egyetemi kurzusokról hozzátok ezt (vagyis ismét csak a germánoktól). A régi szép időkben az angolszászok még tudtak értelmesen, okosan gyarmatosítani, azaz adni valamit a bennszülötteknek, amitől jól érzik magukat, miközben uralkodtok rajtuk, vagy kiraboljátok őket, bármi.

Ehhez képest ma Gauleiterként viselkedtek. Ha a germán kedvence a káposztás szendvics, az egész világnak kötelező azt zabálnia.

Mindenesetre büszke vagyok a kontrás csapatra, hogy a gyarmattartók felsorolják ellenségeik között. Felér egy kitüntetéssel.”

Kapcsolódó

Amerika-kritikus jobboldaliakat kritizál az amerikai nagykövetség (VIDEÓ)

)

Nyitókép: Kozma Zsuzsi/Kontra

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jeffer
2022. október 18. 15:00
#STB
foldizs
2022. október 18. 14:26
Nem kéne annyit inni, vagy legalább nem kéne utána ilyen "cikkeket" írni...
Gentry69
2022. október 18. 14:05
Az amerikai sajtó- és szólásszabadság helyzete aggodalomra ad okot.
Pelso j.
2022. október 18. 13:24
Ezt most félremagyarázásnak szántad vagy vicclapba? Bár, nálatok mindegy. Arról van szó, hogy megmérettetek, és legaljának találtattatok.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!