A német rendőrség nagyon lelkes, ha magyarokat vegzálhat

2023. március 10. 16:17

Ugyanezek a németek, amikor szíreket és afgánokat kellett beengedni (nem egy meccs erejéig), akkor „willkommen” táblákkal fogadták őket.

2023. március 10. 16:17
null
Bohár Dániel
Bohár Dániel
Origo.hu/888

„Lehetnénk jóhiszeműek és gondolhatnánk azt, hogy a német rendőrség csak elővigyázatosságból állította meg a Fradi-vonatot és kutatta azt át órákon keresztül. A joguk megvan hozzá, hiszen otthon azt csinálnak, amit akarnak (törvényes keretek között).

Attól tartok azonban, hogy itt másról van szó, tapasztalatból mondom. Emlékezhetünk, hogy a németek mit műveltek 2021 nyarán, amikor a magyar válogatott Münchenben játszott a National Elf ellen az Európa-bajnokságon. Folyamatos volt a rendőri zaklatás, sőt az egész várost feldíszítették szivárványba, akkor az volt a bajuk, hogy a magyar kormány a gender helyett a gyermekeket védi. Még a meccsen is beszaladt egy szivárványos provokátor, ami miatt természetesen nem kapott büntetést a német szövetség. A német drukkerek pedig a nemzeti lobogójuk helyett szivárványos zászlót lóbáltak.

Most újra bepróbálkoztak a német rendőrök. A határnál megállították a Fradi-vonatot és órákig feltartották azt. A magyar külügynek kellett közbeavatkozni, hogy engedjék el a drukkereket. Az akadályozással majdnem sikerült elérni, hogy szurkolók lekéssék a meccset.

Azért nagyon kíváncsi lennék arra, hogyha a jövő héten Budapestre érkező német drukkerekkel ezt csinálná a magyar rendőrség, akkor hány perc alatt lennénk mi a világ legnagyobb fasisztásai?!

Másnap már készülne Brüsszelben a jelentés hazánk ellen. Ugyanezek a németek, amikor szíreket és afgánokat kellett beengedni (nem egy meccs erejéig), akkor »willkommen« táblákkal fogadták őket.”

***

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zoli7411
2023. március 11. 09:30
Ha jönnek a germán patkányok akkor vissza kell adni a kölcsönt,háromszor! Minden állomáson levetkőztetni megmotozni őket! Ja csak álmodom,mi nem! Mi jók vagyunk,mi törünk nem hajlunk,mi csicskák vagyunk!
Sanyikám
2023. március 11. 01:30
Katonaság, rendőrség stb.. parancsot kapnak és teljesitenek. A parancs osztogatókat kell megnevezni és megszólítani!
szintetikus
2023. március 10. 23:07
A bohár félék is lelkesen posztolják a megrendelt írásokat, főleg, ha csilingel a propaganda kassza. Mit sajnálod azokat s nácikat? Engem még sosem ért atrocitás Németországban te bohóc. :DD
kukasmacska
2023. március 10. 22:26
A megállításnak egyszerű oka volt, nem akarták, hogy órákkal a mérkőzés előtt odaérjen a különvonat. Valóban ellenőrizték a szurkolókat, de egyikük megírta, hogy semmiféle atrocitás nem volt, egy sima ellenőrzés történt, nem keménykedtek a német rendőrök. Sőt, a megállás helyén még a készleteket (= sör :-) ) is fel lehetett tölteni. Leverkusenben sem történt semmi különös, a meccs kezdete előtt 1,5 órával megérkeztek a vonatosok stadionhoz és bejutott időben mindenki. Az egyénileg utazók - több százan - sem számoltak be semmilyen eseményről. A meccs után, kb 21.40 körül békében elindult hazafelé a különvonat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!