Érzelmes videóval búcsúzik az Uber

2016. július 13. 15:03

„Viszlát, Budapest! Egy időre most elbúcsúzunk. Nagy utazás volt ez, Veletek!” - érzelmes videóval búcsúzik az Uber.

2016. július 13. 15:03

Az Ubert jelenleg 480 városban tudjátok használni a világon. Nemsokára ez a szám már csak 479 lesz. Budapest lekerül az innovatív közlekedés világtérképéről” – olvasható az Uber búcsúvideóján. 

A startup a felhasználóival töltött legjobb pillanatait idézi fel: az uberes balatoni hajózástól kezdve a gyerekeknek szervezett Mikulásozáson keresztül az Uber-szondák megfújásáig.

Élmény volt együtt utazni” – zárul a videó.

 

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
cereal killer
2016. július 13. 15:35
„Az Ubert jelenleg 480 városban tudjátok használni a világon." - Most lássuk, hol nem! Jelmagyarázat: piros - teljes tiltás (pl. Nevada, több város Indiában, Thaiföld) narancs - részleges tiltás (pl. Brüsszel, Hollandia, Németország, az ausztrál Victoria állam) fekete - felfüggesztett működés (pl. Spanyolország, Dél-Korea, és számos amerikai nagyváros, úgy mint San Antonio, Texas, Portland, Oregon) lila - tiltás ellenére működik (!) (pl. az ausztráliai Queensland, Fokváros, Új-Delhi, Mumbai) http://static4.businessinsider.com/image/55254227ecad043c5d91955f-1200-706/ubermap_lead_0%202.jpg Tehát olyan demokratikus országokban be van tiltva részlegesen vagy teljesen, mint Belgium, Hollandia, Németország, Franciaország, Ausztrália vagy az USA!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!