Hagyó feljelentette Balogh Zsoltot

2010. március 16. 11:19

Aljas indokból, nagy nyilvánosság előtt, jelentős érdeksérelmet okozva elkövetett rágalmazás szerinte a volt BKV-vezér Nokia-dobozos Magyar Nemzet-interjúja.

2010. március 16. 11:19
Hagyó Miklós elmondta: március 10-én aljas indokból, nagy nyilvánosság előtt, jelentős érdeksérelmet okozva elkövetett rágalmazás"miatt Balogh Zsolttal szemben feljelentést tett a bíróságon. A volt főpolgármester-helyettes emlékeztetett arra, hogy korábban azt nyilatkozta, Balogh Zsolt rágalmazó kijelentéseit nem hagyja jogi válasz nélkül. Ezt követően jogi szakértőkkel egyeztetett. Ennek alapján úgy értékelte, hogy Balogh Zsolt valótlan állításaival szemben négy különböző, a törvény által biztosított jogi eljárás igénybe vételére lenne lehetősége.

A hamis vád miatt azért nem tudok Balogh Zsolttal szemben eljárást kezdeményezni, mert nem áll rendelkezésemre a vádaskodó valótlan állításait tartalmazó nyomozati vallomás, mondta Hagyó Miklós, hozzáfűzve: amint ez a kezében lesz, nyomban megteszi a feljelentést. Igennel felelt arra a kérdésre, hogy szerdán részt vesz-e a BKV-nál történt szabálytalanságok kivizsgálására alakult fővárosi bizottság ülésén. Ennek kapcsán elmondta, hogy a vizsgálóbizottság elnökétől 23 írásos kérdést kapott előre, ezekre a helyszínen válaszolni fog.

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
slomovicz
2010. március 16. 16:43
"Csak remélni merem, hogy ez a sok tehetséges költő, jövőre Kossuth-díjat kap." Ahhoz, kommunistának kéne lenni. :-) A legtöbbször azok kapnak.
honphibu
2010. március 16. 16:30
Csak remélni merem, hogy ez a sok tehetséges költő, jövőre Kossuth-díjat kap.
röviden
2010. március 16. 14:40
Így , egyszerűen, még egy rémrímet se vihetek magammal?:-) Tudod én Aranyon, Babitson, Kosztolányin nevelkedtem, tudom, mi a verselés. De nézz meg egy Tóth Árpád Összest, és ott napilapi politikai bökversekkel is egybevetheted poézisedet.
gentry
2010. március 16. 13:47
Miért tesz feljelentést Hagyó, amikor már a beismerő vallomását is megtette (lánya nevére írt ingatlan)?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!