Hosszú távú szerződések az Axel Springernél

2012. április 03. 09:29

Hosszú távú stratégiai megállapodást kötött az Axel Springer cégcsoport a Ma.hu Networkkel. Az Időkép meteorológiai oldallal stratégiai megállapodását a cég meghosszabbította.

2012. április 03. 09:29

Hosszú távú stratégiai megállapodást kötött az Axel Springer cégcsoport a Ma.hu Networkkel – tudta meg a mediainfo.hu. A portál információi szerint a kiadó saját tartalmai mellett a piacvezető Időkép időjárási oldalt (idokep.hu) és a MahuNet Network-öt is értékesíti. Az Időkép meteorológiai oldallal ez évben stratégiai megállapodását két éves sikeres együttműködés után az Axel Springer meghosszabbította. A szerződések április elsejétől érvényesek.

A Médiapiac cikkében megjegyzi: az Axel Springer-Lapcom portfólió látogatottsági pozíciója a TOP 5 kategóriába várható. Közlik továbbá: az idén 10 éves Ma.hu Network hamarosan megújul a közösségi funkciókat és a klasszikus elemeket tekintve is.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!