Pert nyert a Blikk a miskolci polgármester ellen

2013. március 21. 21:49

A Fővárosi Törvényszék igazat adott a Blikknek, és elutasította Kriza Ákos helyreigazítás iránti keresetét.

2013. március 21. 21:49

A Fővárosi Törvényszék igazat adott a Blikknek, és elutasította Kriza Ákos helyreigazítás iránti keresetét. A fideszes politikus azért perelte be a lapot, mert az megírta, hogy nemcsak Zsiga Marcell alpolgármester újonnan vett házánál, hanem az ő utcájában is új aszfaltot kapott az útburkolat.

Kriza szerint a Blikk a róla szóló cikkben valótlan tényeket állított, illetve a valós tényeket hamis színben tüntette fel. Kriza emellett tagadta, hogy a háza előtt aszfaltoztak volna polgármestersége idején. Habár állításait építési szerződésekkel és műholdfelvételekkel próbálta igazolni, a bulvárlap a tárgyaláson bizonyította, hogy a szerződésekhez csatolt térképvázlatokat utóbb módosították, hogy azok megfeleljenek a politikus állításainak.

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
uborka sanyi
2013. március 26. 11:07
"Észak-keleten élek és virulok a Kárpát-kemencében égek és pirulok Élek és virulok Észak-Keleten, a Kárpát-kemencében égek és pirulok" kurva jó!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!