Az ügyészség nyomozást rendelt el a Pegasus-ügyben

2021. július 22. 19:39

A nyomozás feladata annak megállapítása, hogy történt-e, és ha igen, milyen bűncselekmény – áll a Keresztes Imre főügyész által jegyzett közleményben.

2021. július 22. 19:39
null

A Budapesti Regionális Nyomozó Ügyészség – több feljelentés nyomán – jogosulatlan titkos információgyűjtés bűntettének gyanúja miatt nyomozást rendelt el az úgynevezett Pegasus-ügyben – tájékoztatta a Központi Nyomozó Főügyészség csütörtökön az MTI-t.

Fotó: JOEL SAGET / AFP

Összesen 74 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gonterl
2021. július 24. 10:23
Tegyük fel, hogy ez az egész Pegazus ügy igaz. A muszlimok közt elterjed ennek a híre, amitől ők visszafogják az okos telefonok használatát, és nekifognak a saját Pegazusuk kifejlesztésének, ami lehetővé teszi a keresztények lehallgatását. Erre, az okos telefonok használata visszaszorul, ezen a területen a fejlődés megáll. A megállításban a magyaroknak része lesz, amit úgy lehet értelmezni, hogy a magyarok gátolják a fejlődést.
Azazizé
2021. július 23. 10:43
Ez most komoly? Az emperátor kitalál valamit és azt mindenki komolyan veszi? Várjunk csak...
121212
2021. július 23. 01:01
Tehát az ügyészség szerint fennáll a jogosulatlan titkos információgyűjtés bűntettének gyanúja. Pedig én úgy tudtam, hogy az egész egy kamu, amit Soros György talált ki, hogy elterelje a figyelmet arról, hogy tömegesen operáltatja át a magyar ovisokat.
elfújta az ellenszél
2021. július 22. 22:09
Ez a legjobb amit most tenni lehet. Annyira sok a dezinformáció és a bizonytalanság, hogy bármi lehetséges, csak a tisztánlátás nem egy alapos nyomozás nélkül
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!