Bűncselekmény hiányában elutasította Vadai Ágnes feljelentésnek minősített kérdését az Ügyészség

2022. augusztus 15. 16:01

Nem jött be a gyurcsányista politikus számítása Orbán Viktor tusnádi beszédével kapcsolatban.

2022. augusztus 15. 16:01
null

„Ön nem hallott Orbán Viktor miniszterelnök fajelméletes beszédéről???” – ezzel a címmel nyújtott be július 31-én kérdést Vadai Ágnes az Országgyűlésben Polt Péternek címezve. „Nem gondolja, hogy demokratikus jogállamban egy ilyen ügy és ilyen helyzet jogszerűen elképzelhetetlen, erkölcsileg, emberileg elfogadhatatlan és törvényesen megengedhetetlen?” – kérdezte a DK-s képviselő a legfőbb ügyésztől Orbán Viktor tusványosi beszédére utalva.

Kérdését feljelentésként értékeltem és a Központi Nyomozó Főügyészséghez továbbítottam – reagált a beadványra Polt Péter. A legfőbb ügyész leveléből kiderül, hogy

az Ügyészség bűncselekmény hiányában a feljelentést elutasította.

Fotó: MTI/Kovács Tamás

Összesen 74 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jaja
2022. augusztus 19. 14:45
A böszme főnököd, akinek a szaros valagából bámúlsz,nem baszott át, ugye? Amikor hazudott reggel, este, meg éjjel! Ezt elfelejtetted, köcsög! Egyébként meg nemhogy dolgoznál inkább ahelyett, hogy nekem okádsz, mert nem lesz miből kifizetni a nyugtatót!
Jaja
2022. augusztus 19. 05:25
Mond az orvosaidnak, hogy végleg zárják rád a gumiszoba ajtaját, ott örjönghetsz! Semmi mást nem tudtok mantrázni, csak, hogy lop! Eddig tart az értelmi szintetek! A sok sületlenséget meg magyarázd a cigány fajtádnak, te büdös patkány!
Jaja
2022. augusztus 18. 04:20
Na, te szépségkirálynő, szopjad csak ezt a politikai impotens csőcseléket! A böszméd mindent jól csinált, ugye? Ő nem lopott, nem adósította el, és nem árusította ki az országot, ugye? Zabáld a moslékot, az a te kajád!
Jaja
2022. augusztus 16. 08:01
Van férfi aki undor nélkűl hozzá nyúl ehez a szörnyszülötthöz? Undorító ahogy kinéz az eltorzúlt feje!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!