Orbán: Nem adhatjuk fel célunkat, hogy Magyarország legyen Európa legbiztonságosabb országa

2022. szeptember 13. 13:55

Pénteken megalakult a Határvadász Ezred, az ünnepségen Orbán Viktor is beszédet mondott.

2022. szeptember 13. 13:55
null

„A migránsoknak meg kell érteniük, hogy itt úgysem jöhetnek át, és önök azok, akiknek meg kell értetniük velük” – üzente Orbán Viktor a határvadászoknak. Orbán Viktor a Határvadász Ezred megalakulása alkalmából tartott ünnepségen úgy fogalmazott: „Önökre hárul a feladat, hogy a migrációval szemben megvédjék a hazát.”

Pénteken megalakult a Határvadász Ezred, az ünnepségen Orbán Viktor is beszédet mondott. Kedden a miniszterelnök Facebook-oldalára kikerült egy videó, amelyben a határvadászok mellett a bevándorlók is feltűnnek, egyikük kezében még egy kézifegyvernek látszó tárgy is elsül.

Legyenek bármekkorák is az éppen előttünk magasodó akadályok, nem adhatjuk fel azt a nagy célunkat, hogy Magyarország legyen Európa legbiztonságosabb országa”

– írta a videó mellé Orbán Viktor.

A magyar miniszterelnök által közzétett videót megtekintheti itt: 

 
Nyitókép: Orbán Viktor Facebook-oldala

Összesen 57 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hill
2022. szeptember 14. 02:59
Ezt a biztonságosdit nyugodtan Budapesten is alkalmazhatnátok. Terjednek a trógerek, csőcselék, indiánok. Simán beleköt fényes nappal a bérletet vásárlóba, a villamosmegállóban, hogy akkor neki is vegyen. Aztán meg megy a pöffeszkedés. Ez sem állapot
rajgy
2022. szeptember 13. 18:44
".......Magyarország legyen Európa legbiztonságosabb országa”......" ??? Orbán hencegése sántít, mert a haverja, a Ronald Lauder (akivel szemben Orbán nem merte Horthy Miklóst megvédeni), szóval azt hazudta egy szónoklatában (4:00-től), hogy: "......a fiatal zsidók félnek kippát hordani Párizs és Budapest utcáin......" https://www.youtube.com/watch?v=0_Ac7OxbLec&t=240s
MTom
2022. szeptember 13. 16:21
Jajdejo...lehetett volna inkabb a tanaroknak fizetesemelest adni
mokány
2022. szeptember 13. 16:20
Unter Gangesz , Abend Landesz . Vacsora a Gangesz alatt . ( Kar Inti után , szabadon . )
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!