A tanulság a napnál is világosabb: Brüsszelben tűrhetetlen állapotok vannak

2024. április 16. 11:28

A brüsszeli baloldal, városvezetés és radikális baloldali aktivisták közösen megpróbálták ellehetetleníteni a nemzeti konzervatívok találkozóját.

2024. április 16. 11:28
null
Orbán Balázs
Orbán Balázs
Facebook

Nyitókép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

„A brüsszeli baloldal, városvezetés és radikális baloldali aktivisták közösen megpróbálták ellehetetleníteni a nemzeti konzervatívok találkozóját.

Nem akarják eltűrni a nemzeti szuverenitás mellett kiálló, migrációellenes és békepárti európai hangokat. Fenyegették, zsarolták a konferencia nemzetközi szervezőit, többször is, de végső soron sikertelenül.

A konferencia óriási érdeklődés mellett elindult, a szólásszabadság győzni fog. De a tanulság a napnál is világosabb: Brüsszelben tűrhetetlen állapotok vannak, változás kell, és azt csak a nemzeti konzervatív erők szövetsége és választási győzelme tudja elhozni!”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:09
🍓 ️ ­­­A­­­ ­­d­ö­­g­­ö­­s­­­ ­l­­á­n­­­y­­o­­k­­ ­­­v­­­á­r­­n­­a­­k­­ ­r­­­á­d­­­ 👉 𝗪­­𝗪­𝗪­.­𝗖­𝗨­­­𝗠𝟰­­­.­𝗙­­𝗨­𝗡
masikhozzaszolo
2024. április 16. 15:59
Ezek a belgák turkálak ugyerbár Eva Kajli bugyijába. Meg a nagy lóhadházi! Ki fogják tüntetni!
polárüveg
2024. április 16. 14:56
Utoljára ilyen beavatkozás Európában 1990 előtt volt a keleti szocialista, kommunista pártok által vezetett országokban! Tehát ízlelgessük: mai liberális Brüsszel = letűnt kommunista, moszkovita vezetésű keleti fővárosok. Egyszerűsítve: mai liberális = letűnt kommunista.
atti64
2024. április 16. 12:36
HA NEM LESZ VÁLTOZÁST AZ UNIOBA AKKOR KI KELL LÉPNI!!!!!!!!!!!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!