Agrárminiszter: Brüsszel az ukrán oligarchákat támogatja!

2024. április 11. 12:49

Nagy István szerint meg kell védeni a termelőket.

2024. április 11. 12:49
null

Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

Nagy István is jelen volt a csütörtöki Kormányinfón, ahol az agrárminiszter arról beszélt, hogy korábban soha ilyen mértékű zöld ideológiai befolyásolási kísérlet nem érte még az EU-t, mint most. A Green Deal szavai szerint egy hatástanulmány nélküli diktátum volt a gazdáknak. A tárcavezető kijelentette:

Brüsszel közben megnyitotta az uniós határokat, uniós termékek hatalmas mennyiségben jelentek meg először is a szomszédos országokban, ami érdemben járult hozzá az alacsony termelői árhoz, emellett pedig nagy a túlkínálat, közben a termelési költségek az egekbe emelkedtek. 

Nagy István elmondta, ezek mellett még zöld célú korlátozások és adminisztratív terhek is vannak, ebből is látszik, hogy Brüsszel az ukrán oligarchákat támogatja, a magyar kormánynak pedig meg kell védenie a termelőket.

Ezt is ajánljuk a témában

Az agrárminiszter tájékoztatása szerint a kormány egy öt pontból álló csomagról döntött, így importkorlátozást vezetnek be Ukrajnával szemben és teljeskörű bejelentési kötelezettség a Nébih felé. A kormány döntése értelmében 2026-ig meghosszabbítják az ötszázalékos agrárhitel felvételének lehetőségét, valamint 90 százalékban támogatják az üzemanyagáfát

 

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:11
🍓 ️ ­­A­­­ ­­­d­ö­g­ö­s­­­ ­­­l­­­á­n­­y­o­k­­ ­v­­­á­­­r­­­n­­­a­­­k­ ­r­á­­­d­­ 👉 𝗪­𝗪­­­𝗪­.­­­𝗖­𝗨­­­𝗠𝟰­.­𝗙­𝗨­­­𝗡
Kovács Ubul
2024. április 11. 16:15
"Magyarország ismét vétóval fenyeget három orosz oligarcha szankciós listára kerülése miatt"
szintetikus
2024. április 11. 15:41
Ha a magyar gazdák nem bírják a versenyt, Lölő biztos megveszi a földjüket.
lauderstenonis-2
2024. április 11. 15:26
Rinyálnak a pedofideszes zöldbáró oligarchák?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!