Túlterheli a környezetet a klímaaggódó Harry herceg – az Alapjogokért Központ szemléje

2019. október 11. 10:39

A terepjárók és a magánrepülők karcolások csupán Földanyánk testén a csecsemők által ejtett halálos sebekhez képest. Az Alapjogokért Központ szemléje a politikailag korrekt hírekről.

2019. október 11. 10:39
null
Alapjogokért Központ
Alapjogokért Központ

Az Alapjogokért Központ szemléje

„Hűséges olvasóink jól tudják, hogy sok akadály áll még szép új világunk előtt, de a legfontosabb addig is a klímakatasztrófa megfékezése. Azzal mind tisztában vagyunk, hogy Földanyánk klímájára a legnagobb veszélyt a születendő gyermekek jelentik, ezért pedig a legjobb, ha abortáljuk az összes kis ökoterroristát. Ha pedig valaki mindenáron gyermeket szeretne, akkor a legjobb, ha Afrikából importál; ha ez sem játszik, akkor pedig a minimum, hogy minél kevesebbet szüljön. Ezek a dolgok ma már annyira alapnak számítanak, hogy még az angol királyi családhoz hasonló középkori maradványok is tisztában vannak vele. Harry herceg közvetlenül esküvője után deklarálta, hogy feleségével maximum két gyermeket szeretnének, így küzdve haldokló Földanyánkért. A vörös(hajú) herceg ráadásul tényleg komolyan veszi a környezetvédelmet: nemrégiben elmondta, olyan erős klímaszorongásban szenved, hogy reggelente kikelni is alig tud az ágyból.

Ezek után teljesen érthetetlenek a maradi aktivisták aljas vádjai, melyek szerint Harry nem is annyira elkötelezett, inkább csak szerepet játszik és megpróbálja meglovagolni a klímaharc népszerűségét. Mindezt a legutóbb a The Sunban napvilágot látott gonosz írásra alapozzák, mely szerint Harryék legutóbb egy egész terepjáró-flottát utaztattak magukkal afrikai körutazásukra, ráadásul kis túlzással a boltba is magánrepülővel mennek. Ne hagyjuk azonban becsapni magunkat, a terepjárók és a magánrepülők karcolások csupán Földanyánk testén a csecsemők által ejtett halálos sebekhez képest. És sajnos ezzel nem ért véget az aljas támadások sorozata a héten. A Newsweek rántja le a leplet a homoszexuálisokra leselkedő legújabb veszélyről: a szolárium-maffiáról. Régóta tudjuk ugyanis, hogy a mesterséges barnuláshoz használt UV sugarak bőrrákot okoznak, tehát kiemelten veszélyesek. Ha mindenhez hozzávesszük, hogy a Stanford Egyetem legújabb kutatása alapján a homoszexuális lakónegyedekben kétszerannyi szolárium tálálható, mint más környékeken, egyértelművé válik a szörnyű igazság: létezik egy homofób szolárium-maffia, mely bőrrákot okozva akarja kiirtani a homoszexuális lakosságot.

További rossz hír, hogy a héten új szintre lépett a már sokszor idecitált leszbi-transz harc. A Post Millenial által felgöngyölített történet főszereplője dr. Rachel McKinnon, aki egészen új elmélettel állt elő nemrégiben. Rachel férfiként született, de nőként éli életét, olyannyira, hogy tavaly biciklivilágbajnokságot is nyert a női mezőnyben. A népszerű transzsportoló a minap megosztotta rajongóival legújabb gondolatait, mely szerint azon leszbikus nők, akik csak azért nem feküdnének le vele, mert neki pénisze van: transzfóbiás, haszontalan, előítéletes, privilégizált, cisznemű bigottok”.    

De félre az elnyomókkal és maradiakkal, félre a rossz hírekkel; innentől kizárólag a haladás eredményeit mutatjuk be. Először az Independent jóvoltából ismerkedhetnek meg London egyik legnagyszerűbb színházával, mely halad a korral és gendersemleges mellékhelyiségeket vezetett be. Majd a kissé maradi nevű Men’s Health köszönhetően értesülhetnek róla, hogy Angliában a jövőben a transznemű betegek választhatnak, hogy férfi, női, vagy éppen semleges kórteremben kívánnak feküdni. Aki pedig azt hinné, hogy egy férfinak semmi keresnivalója mondjuk a szülészeten, az nyugodtan keressen rá a „terhes férfiak” kifejezésre, vagy olvassa el múltheti szemlénket.

Heti szemlénkben olvashat még a Metro felajánlásából arról a pedofilról, aki nemréiben szabadon sétálhatott el egy angliai büntetőbíróságról, miután sikerült bebizonyítania, hogy a telefonján és számítógépén megtalált 300 gyermekpornó kép és videó nem szexuális, csupán rekreációs célokat szolgált, melyre a hatalmas munkateher miatt volt szükség. Ez ám a haladás!

Hősök rovatunkban a CTV News jóvoltából mutatjuk be a kislányt, aki szembeszállt elnyomó iskolájával. A kilenc éves Rhythm Pacheco egy nap elképedve vette kezébe matekháziját, melyben 3 lány súlyát kellett volna összehasonlítania. Rhythm rendkívül sértőnek találta a feladatot, ezért megoldás helyett megüzente tanárának, hogy ne szórakozzon mások testével. Az elnyomó intézmény persze nem ismeret fel a kislány nagyságát: érvelésük szerint a feladat semmiféle értékítéletet nem tartalmaz, azt kizárólag Rhythm tette hozzá. Ennek ellenére mi tudjuk, hogy az igazság a kis nebuló oldalán áll és a szóban forgó tanárnak többet kellene olvasgatni rendhagyó szemlénket, hogy képbe kerüljön a kövérfóbia szörnyűségeivel.  

Könyvajánló rovatunkban a héten két olvasnivalót is bemutatunk az arra érdemes közönségnek. A Huffington Post jóvoltából ajánljuk George meséjét, mely egy kisfiúról szól, aki a könyv végére rájön, hogy kislány. Van itt minden az iskolai színi előadástól az ármánykodó tanáron át a megértő igazgatóig, és persze a végén nem maradhat el a happy end: a kis George Melissa néven folytatja tovább, miután az egész iskola előtt felfedi másságát. Persze az „előbújás” a valódi életben nem mindig ilyen meseszerű, sok LGÄBJ ember küzd vele, hogy először bevallja másságát. Számukra lehet segítség a Coming out kézikönyv, melyet az Advocate.com jóvoltából ajánlunk olvasásra.”

A teljes szemle itt olvasható.

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gingchantops
2019. október 12. 10:25
MooXi.net - nagyszerű projekt felnőttek számára, akik szexpartnert szeretnének találni
atila68
2019. október 11. 14:32
"homoszexuális lakónegyedek" Hogy lehet egy épületkomplexumnak némi identitása???
robag
2019. október 11. 14:03
Úgy fest lehet még fokozni a hülyeséget, de egy nap eljön a kijózanodás ideje.
gabor7th
2019. október 11. 12:32
"nemrégiben elmondta, olyan erős klímaszorongásban szenved, hogy reggelente kikelni is alig tud az ágyból." Aztán szülinapi bulira 5 magánrepulóvel mentek... Képmutató mocskok, még arra is szarnak, hogy szuperkönnyen lebuknak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!