Harc a konzervatívok ellen – megdöbbentő célért győzködik a brit miniszterelnököt

2024. április 15. 10:54

Nagy-Britanniában megpróbálják elérni Rishi Sunaknál, hogy a Konzervatív Párt elnökeként beszélje le korábbi kollégáját arról, hogy megjelenjen a konzervatívok egyik csúcseseményén, amelyen Orbán Viktor is felszólal.

2024. április 15. 10:54
SUNAK, Rishi

Nyitókép: MTI/EPA/Bloomberg pool/Chris J. Ratcliffe

Nyomást gyakorolnak Rishi Sunak brit miniszterelnökre annak érdekében, hogy volt belügyminiszterét, Suella Bravermant beszélje le a Nemzeti Konzervatívizmus Konferencián (NatCon) való részvételről, amelyen Orbán Viktor magyar miniszterelnök is felszólal – írja a The Guardian. Még egyszer:

a Konzervatív Párt elnökétől követelik azt, hogy korábbi kollégáját ne engedje felszólalni a konzervatívoknak szóló eseményen.

Ez persze csak elsőre megdöbbentő, hiszen ne feledjük, a demokrácia állítólagos fővárosában, Brüsszelben a szocialista vezetés a radikális szélsőbaloldaliakkal, a Magyarországon sokkoló támadásban ártatlan járókelőket bántalmazó antifa-mozgalom tagjaival összefogva próbálta meg ellehetetleníteni a NatCont. 

Orbán Balázs, a kormányfő politikai igazgatója azonban számukra rossz hírrel szolgált: „A brüsszeli baloldal megpróbálta ellehetetleníteni, NEM SIKERÜLT. Minden törekvésük ellenére kedden kezdetét veszi az idei ,,National Conservatism Conference’’ Brüsszelben.”

Ezt is ajánljuk a témában

***

A cikket Közép-Európa szakértője, médiafigyelője és piackutatója, a CEPER szemlézte a mandiner.hu számára.

 

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:10
🍓 ️ ­­A­­ ­d­ö­­­g­­ö­­s­­­ ­­­l­­á­­n­­­y­­­o­­­k­­ ­v­á­­r­­n­­­a­­­k­­­ ­­­r­­­á­­­d­­ 👉 𝗪­𝗪­­𝗪­­.­𝗖­­𝗨­𝗠𝟰­.­­­𝗙­­­𝗨­­­𝗡
KBA98
2024. április 15. 16:56
Hová jutott a dicső Anglia? Egy ilyen alak lehet a miniszterelnökük? Pakisztáni!
jooeee
2024. április 15. 14:55
Hányadék banda.
Dixtroy
2024. április 15. 13:49
De szép barna jóféle angol ez a rizsi suna. A muzulmánusz védi a wókot. Miért nem lep meg már semmi?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!