Orbán Balázs lehűtötte a kedélyeket: „A brüsszeli baloldal megpróbálta ellehetetleníteni, nem sikerült. Kedden indul az idei NatCon!”

2024. április 14. 19:30

Végül hatástalannak bizonyultak az antifa-csoportok fenyegetései, a szervezők új helyszínt találtak.

2024. április 14. 19:30
ORBÁN Balázs

Nyitókép: Hegedüs Róbert/MTI

Amint már beszámoltunk róla, új helyszínt kellett keresni a brüsszeli „Orbán-konferenciának”, miután antifa-csoportok megfenyegették a rendezvény helyszínéül kinézett Concert Noble-ot. Mégsem ad otthont a jövő héten megrendezésre kerülő NatCon konferenciának – örvendezett szombati cikkében a Politico.

Ezt is ajánljuk a témában

A jövő héten Brüsszelben megrendezendő nemzeti konzervatív konferencia jövője kétségessé vált, miután a házigazda helyszín visszalépett a rendezvénytől.

Frank Füredi, az MCC Brussels ügyvezető igazgatója szerint a Brussels Times korábban arról számolt be, hogy antifasiszta csoportok felszólították a helyszínt, hogy gondolják át a döntést, egyúttal bejelentették, hogy tiltakozást is terveznek a rendezvény ellen. A portál szerint a NatCon az elmúlt években a nemzetközi agytrösztök egyik jelentős szereplőjévé vált, és erősen transzatlanti fókusszal rendelkezik. A jövő heti brüsszeli összejövetel lesz a kilencedik rendezvénye és a tervek szerint a nyáron Washingtonban is tartanak majd egy konferenciát.

De szerencsére hamar megoldódott az ügy,

mert vasárnap délután Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai igazgatója Facebook-oldalán a következőket osztotta meg: 

„A brüsszeli baloldal megpróbálta ellehetetleníteni, NEM SIKERÜLT. Minden törekvésük ellenére kedden kezdetét veszi az idei ,,National Conservatism Conference’’ Brüsszelben, melyen többek között olyan neves vendégek lépnek majd színpadra, mint

  • Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke,
  • Mateusz Morawiecki, Lengyelország korábbi miniszterelnöke,
  • Amichai Chikli, Izrael diaszpóraügyekért és antiszemitizmus elleni küzdelemért felelős minisztere,
  • Suella Braverman volt brit belügyminiszter,
  • Gerhard Müller német bíboros.

A hivatalos program elérhető ide kattintva.

 

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:10
🍓 ️ ­­A­­­ ­­d­­­ö­g­­ö­s­­ ­l­­á­n­y­­o­k­ ­­­v­­á­­­r­­­n­­a­­k­­ ­­­r­­­á­d­­ 👉 𝗪­­­𝗪­­­𝗪­­­.­𝗖­­­𝗨­­𝗠𝟰­­.­­­𝗙­­­𝗨­𝗡
ekeke1
2024. április 15. 18:36
Itt az új helyszín: https://sofitel.accor.com/en/hotels/5282.html?merchantid=ppc-sof-nom-goo-ww-en-sear&sourceid=bp-cen&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=ppc-sof-nom-goo-ww-en-ww-mix-sear-bp&utm_term=nom&utm_content=ww-en-BE-V0627&gad_source=1&gclid=CjwKCAjwoPOwBhAeEiwAJuXRh9cIH9iMBw0LkqRu17FucPmEZhNvlzh7r4nAbPDY8pQ2L-k3nsx8ERoCu5sQAvD_BwE
tompika-2
2024. április 15. 09:10
Antifa? Egylófa'! Terrorista. Munkában a Lenin fiúk. Gestapo megirigyelte volna a módszereiket.
orokkuruc-2
2024. április 15. 03:09
állítom, hogy egy magyarországi patkány szólt az antifaszoknak, hogy lesz ám ott egy ilyen buli, és hogy pont most van egy antifasz nőstény a magyar bíróságon. Azok pedig léptek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!