DK, RTL, pöce (1.)

2016. november 22. 07:34

Előkerült Molnár Csaba. Ő egy homunculus. Még Gyurcsány Ferenc találta egy göreb alján, amikor alkímiai kísérleteket végzett boszorkányszombaton.

2016. november 22. 07:34
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Magyar Hírlap

Szóval a 444 egy aprócskát, egy jelzésszerűt már felkiabált a pöcegödör mélyéről, de nem ordított, nem toporzékolt tovább, hagyta a vallásosságot másra, nem ő vitte fel dagadt pofáját a nyilvánosságba.

A DK vállalta magára ezt a feladatot.

Előkerült Molnár Csaba. Ő egy homunculus. Még Gyurcsány Ferenc találta egy göreb alján, amikor alkímiai kísérleteket végzett boszorkányszombaton, és éppen tyúkszarból próbált meg aranyat előállítani. Valamit azonban elrontott menet közben, és csak egy Molnár Csaba sikerült, az is teljesen véletlenül.

Ez a Molnár Csaba állt ki a nyilvánosság elé (már amennyire az RTL Klubot annak lehet nevezni), és megtámadta Schanda Balázst egy, az Új emberben, 2013 májusában írt cikke miatt.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 155 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Autofocus
2016. november 23. 00:42
Ha van a magyar politikai bulvár legalján igazán tehetségtelen, tenyérbemászó, buta arcú, önálló gondolat nélküli politikai véglény, akkor az tényleg Molnár Csaba. Mondhatnánk azt is hogy a politika Hajdú Pétere, de szerencsére jelentéktelenségében (nézőponttól függően) alul/felülmúlja média beli pandantját. Ami miatt (képletesen) mégis érdemes spirituszban mutogatni, az inkább történelmi jelentőségű: ilyen karakterű, ilyen arckifejezésű, kontraprodukált férgeket hánytak hatalomra a történelem legsötétebb órái a nyilasok vagy a rákosista komcsik rémuralma alatt.
BőröndÖdön
2016. november 22. 18:39
Zsóti,a pöce-1 már foglalt,az te vagy!
cutcopy
2016. november 22. 14:29
Erre vizesnyolcas HCS-ra nézve túl kedvező definíciót írtál Bayer..
he-he
2016. november 22. 13:47
B.ZS.pöcegödörben a helye.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!