Nagyon röhögök!

2020. május 09. 07:05

És még Czeglédy nevezte kreténnek Szilvesztert.

2020. május 09. 07:05
Ambrózy Áron
Ambrózy Áron
Facebook

„Nagyon röhögök! Ilyen nincs, és mégis van!

Naszóval (majd javítsatok ki, ha tévednék!), sosem voltam nagy híve a jogászkodásnak, de most felülvizsgáltam ebbéli álláspontomat. Legszórakoztatóbb dolog a világon.

Történt ugyanis, hogy a jogászi okoskodás szerint a polgármesterek rendeleti kormányzása (amikor a bizottságok és a közgyűlés nélkül hozhatnak döntéseket) a kormány rendeleti kormányzásából (elnézést a szóismétlésért!) származik. És mivel a kormány rendeletalkotási joga korlátozott, vagyis célhoz kötöttnek, szükségesnek és arányosnak kell lennie a rendeleteinek, így ez vonatkozik a polgármesterekre is.

Vagyis (és itt megint alig tudok gépelni, annyira röhögök), az összes haveri szerződés, kinevezés, ügyeskedés, átcsoportosítás stb. mind, mind törvénytelen volt. Az összeset annullálja az illetékes kormányhivatal, amint lesz rá idejük. A kifizetett pénzeket pedig vissza kell adni kamatostul. Gurulok. És még Czeglédy nevezte kreténnek Szilvesztert.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 67 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nempolitizálok
2020. május 09. 16:10
Kellemetlen, nem fog más maradni, mint az antiszemitázás.
BőröndÖdön
2020. május 09. 13:22
Ez egy idióta.
zakar zoltán béla
2020. május 09. 09:55
Vissza Köménymagba!
Szuverén maffiaállam
2020. május 09. 09:16
Agyára ment a propaganda, miszerint egy polgármester (kiemelten a főpolgármester) a miniszterelnökkel összemérhető... Legalább mi ne higgyük már el a saját propagandánkat! Hajrá Fidesz!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!