Propaganda, RTL Klub a neved!

2022. március 30. 11:59

Szellő István! Ócska propagandisták vagytok, akik gyűlölik Orbán Viktort, akik a baloldal szekerét tolják.

2022. március 30. 11:59
null
Szarvas Szilveszter
Facebook

„PROPAGANDA, RTL KLUB A NEVED!

De, Szellő István, ócska propagandisták vagytok a legrosszabb fajtából, és ez akkor is így van, ha az ellenkezőjével hülyítitek az embereket, ahogy itt a videóban is. Akkor is így van, ha a propagandát rózsaszínű, Tutti frutti szagú gennybe csomagoljátok nap, mint nap.

Ócska propagandisták vagytok, akik gyűlölik Orbán Viktort, akik a baloldal szekerét tolják.

Ócska propagandisták vagytok, István, menekülteknek hívjátok a terroristákat és migránsokat, és migránsoztok, amikor valódi menekültek jönnek. Ócska propagandisták vagytok, homoszexuális-propagandát toltok, német érdekeltségű tévéként “társadalmi célú” hirdetésekben győzködtétek a magyarokat arról, miért nagyszerű az LMBTQ-életforma, és miért kell lehetővé tenni a »szivárvány családoknak«, hogy gyermekeket fogadhassanak örökbe.

Ócska propagandisták vagytok, István, idehaza a sajtószabadságot hiányoljátok, de az anyacsatornátok országának egyoldalú médiahelyzetéről hallgattok. És a felsorolást hosszan lehetne folytatni.”

Nyitókép: Képernyőfotó

***

Április első vasárnapján újabb négy évre határozzuk meg az ország sorsát, hazánk minden magyar állampolgára eldöntheti milyen irányba tartson közös utunk.

Az elmúlt 30 évben nem foglalkoztatta a politika? Esetleg még nincs is személyes tapasztalata a rendszerváltás utáni időszakból? Vagy csupán szeretné hazánk jelenlegi helyzetét reálisan látni, mielőtt döntést hozna saját és gyermeke jövőjéről? A Mandiner Választási Különszáma erre kínál lehetőséget!

A Mandiner Választási Különszámát ezekben az üzletekben vásárolhatja meg! 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 79 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Harangláb
2022. április 01. 18:25
Mint ócdkackereskedelmi csatorna (kanális), sokat tett a közízlés rombolásáért, a hagyományos értékek fellazításáért... Amúgy idegen tulajdonban van, és nyilván idegen érdekekért dolgozik...
Ani40
2022. március 31. 15:29
Ez a valamikor szép Antónia asszony már olyan, mint egy múmia. Az arcára ráfagyott a gyűlölet és a keserűség, olyan életunt, kiélt arca lett. Ezt nem is csodálom, aki nap, mint nap hazudik és hazudik és hazudik, az előbb utóbb nem csak belül, kívül is torz lesz. A Szellő pedig olyan súlytalan, mint a szellő. Ócska kis ripők, abból él, hogy valamikor egy jóképű pasi volt. Az egész RTL szánalmas, nézhetetlen, propaganda tv.
lugyu
2022. március 31. 14:21
Kétszer nevettem magam könnyesre, először amikor azt monda, hogy "újságíró vagyok", másodszor amikor azt, hogy "nem propagandista". Retekklub fizetett bohócai.
Lajoss
2022. március 31. 08:04
Szilvi,akkor a KESMA micsoda?!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!