Újabb vádemelés a Hunvald-ügyben

2011. szeptember 01. 12:41

A XVIII. rendű vádlottat, mint bűnsegédet vádolták meg újabb bűncselekménnyel a Hunvald-ügy csütörtöki tárgyalásán.

2011. szeptember 01. 12:41

Csütörtökön folytatódott első fokon a Hunvald-per vádlottjainak meghallgatása. Gál György volt erzsébetvárosi SZDSZ-frakcióvezetőt, Hunvald György volt MSZP-s VII. kerületi polgármestert és további 23 embert azzal vádolnak, hogy milliárdos kárt okoztak a kerületnek az önkormányzati bérlakások áron aluli eladása, és különböző megbízási szerződésekkel.

A csütörtöki tárgyaláson az ügyészség a III. rendű vádlott, Kardos Péter volt SZDSZ-es politikus barátja, a XVIII. rendű vádlott Bartos Gábor ellen emelt újabb vádat. Az ügyészség szerint Bartos Hunvald és Kardos segítségével szerezte meg az egyik bérlakást, majd egy héttel később - életjáradéki szerződéssel - Kardos lányához került a lakás. Mindezért egyrendbeli hivatali visszaélés bűntettével, mint bűnsegédet vádolták meg. Bartos tagadta bűnösségét az újabb vádpontban, a korábbi vádpontokban részben elismerte felelősségét, de nem tett vallomást.

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nyugalmazott tanár
2011. szeptember 02. 08:53
Erzsébetváros egyik telefonfülkéjében titkos tanácskozást készül tartani az MSZP még szabadlábon futkosó tagsága...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!