Júliusban is lesz rezsicsökkentés

2013. június 29. 10:51

Hétfőtől 10 százalékkal olcsóbb lesz a propán-bután (PB) gáz, valamint feleződik a kéményseprő-ipari közszolgáltatási díj.

2013. június 29. 10:51

A lakossági földgáz és a villamos energia árának 10 százalékos csökkentéséről májusban döntött a parlament, ez a törvény május 11-től hatályos.

A PB gáz árának 10 százalékos csökkentése viszont csak július 1-jén lép életbe. Ugyanekkortól feleződik a kéményseprő-ipari közszolgáltatás 1 egységnyi munkaráfordításának az ellenértéke. A kémények ellenőrzésekor az egységnyi ráfordítás eddig 4 ezer forint volt, a módosítás után 2 ezer forint lesz.

A kéményellenőrzés tartalma nem változik: az műszaki felülvizsgálatból, és az összekötő elemek ellenőrzéséből, tisztításából áll. Az átlagos munkaráfordítás nem több 1 egységnél.

 

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
realista
2013. június 29. 12:16
Csökkentik a fűtésszámlát.
nyugalmazott tanár
2013. június 29. 11:57
Fáj a feje drón Bajnainak! Meg a Mesterházynak. Az egész posztkommunista bagázsnak. Médiástól, mindenestűl. Fáj nekik. Hogy lehetne befeketíteni mindazt, ami a magyar társadalom javára történik? Nagyon jó volt a miniszterelnökünk brüsszeli tájékoztatója!!!! Nem könnyű a helyzete a károgóknak. A rettegőknek meg a megmondóknak.
Gombóc XVI. Artúr
2013. június 29. 11:54
A második Varga csomagot meg inkább hagyjuk. Mint az mesebeli okos lány. Hoztam is meg nem is. Azzal a különbséggel, hogy I.Viktor csak a rezsicsökkentésről beszél, az újabb adóemelésről már nem...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!