Előállítottak egy embert a Pásztor-ügy miatt

2014. május 09. 19:43

A Pásztor Istvánt ért inzultussal kapcsolatban előállított személyt a rendőrség máris kihallgatta.

2014. május 09. 19:43

A rendőrség pénteken előállított egy embert a Pásztor Istvánt, a Vajdasági Magyar Szövetség elnökét ért inzultussal kapcsolatban. A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) tájékoztatása szerint az előállított személy kihallgatása folyamatban van.

Pásztor István a köztársasági elnök személyes meghívására vett részt az Országgyűlés keddi alakuló ülésén. Az ülés napján  tüntetés zajlott a Kossuth Lajos téren, ahol Pásztor Istvánt szidalmazták és leköpték.

Az ügyben pénteken megszólalt Áder János államfő is, aki újságírók előtt tett sajtónyilatkozatában azt mondta: tűrhetetlen, hogy Magyarországon valakit magyarságában alázzanak meg fényes nappal a hatóságok szeme láttára az Országház előtt.

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kuwiq
2014. május 10. 11:53
az most kevés, hogy a jobbik elhatárolódik törölni köll a listáról a morvait is, különben mennek vissza a levesbe törpepártnak és csak a "normális jobbik"ért politizáló jóakaratú magyar embereket sajnálom, akik közéjük keveredtek, és felhozták majdnem második erőnek a jobbikot - ezzel az akcióval tönkretették a több éves munkájukat
vigyor
2014. május 10. 07:15
Jól van, értem én, és rendben is van a dolog, csak azt nem értem, hogy miért nem akkor és ott intézkedtek a rendőrök, és miért csak egy embert állítottak elő, ha egyszer többen voltak?
Oldgóbé
2014. május 10. 06:47
A hír címe helyesen: Előállítottak egy állatot a Pásztor-ügy miatt.
PPK
2014. május 09. 22:55
Ez mind szép. De tudja valaki, ki engedélyezte GNT tüntetését a Kossuth téren, az Országgyűlés alakuló ülésének idején???
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!