Házi őrizetbe kerültek a Buda-Cash-ügy gyanusítottjai

2016. április 22. 16:45

A Fővárosi Törvényszék határozata alapján előzetesből házi őrizetbe kerülnek a Buda-Cash-ügy gyanúsítottjai. A bíróság 15-15 millió forintban állapította meg az óvadék összegét. Ugyanebben a büntetőeljárásban a bíróság meghosszabbította P. Zoltán és Gy. János házi őrizetét.

2016. április 22. 16:45

Jogerősen házi őrizetre módosította a Buda-Cash-ügy eddig előzetes letartóztatásban lévő két gyanúsítottja elleni kényszerintézkedést pénteken a Fővárosi Törvényszék, két másik gyanúsított házi őrizetét pedig meghosszabbította. Az MTI-hez eljuttatott közleményében a törvényszék kifejtette: a bűnszervezetben elkövetett sikkasztás, csalás bűntette és más bűncselekmények miatt indult büntetőügyben V. Péter és T. Péter Árpád óvadék megállapítását indítványozta az előzetes letartóztatásról döntésre jogosult bíróságnál. A bíróság előkészítő ülést tartott, amelyen meghallgatta az ügyészt, a terhelteket és védőiket.

A bíróság 15-15 millió forintban állapította meg az óvadék összegét, egyidejűleg elrendelte V. Péter és T. Péter Árpád házi őrizetét. A házi őrizet előírásainak betartását a rendőrségnek a két férfi mozgását nyomon követő technikai eszközzel kell ellenőriznie. A terheltek az óvadék megfizetésének igazolása után helyezhetők házi őrizetbe az előzetes letartóztatásból – írták. Ugyanebben a büntetőeljárásban a bíróság meghosszabbította P. Zoltán és Gy. János házi őrizetét az elsőfokú ügydöntő határozat meghozatalának időpontjáig. A bíróság határozatát az ügyész, a terheltek és védőik is tudomásul vették, a végzés jogerős – olvasható a törvényszék közleményében.

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
liberálzöld.
2016. április 24. 08:57
Wtf? Nem volt elég kényelmes a zárka?
Sötétbenbújkálóellenforradalmár
2016. április 23. 01:14
egy rózsadombi kétszintes lila kockaházi őrizetbe.
gudmen
2016. április 22. 21:19
sikeres rendszerváltás,25 éve működő jogallám köszönjük fidmszp!
pimepime
2016. április 22. 16:54
"A bíróság 15-15 millió forintban állapította meg az óvadék összegét" ---------- 15-15=0 :-)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!