Reggeli Show: Pert vesztettek Sebestyén Balázsék

2017. július 05. 12:17

A Class FM tulajdonosa szerint Balázsék Rádió 1-en futó műsorának neve túlságosan is hasonlít a Morning Show elnevezéshez. Ideiglenes intézkedés született.

2017. július 05. 12:17

A Fővárosi Törvényszék ideiglenes intézkedéssel tiltotta el Andy Vajna rádióját a Reggeli Show műsornév használatától – írta az Index. A pert az azóta már csak online működő Class FM tulajdonosa, Michael McNutt indította, mert véleménye szerint Balázsék új, a Rádió 1-en futó műsorának neve meglehetősen hasonlít a Class FM védjegyére, a Morning Showra.

A műsorvezető korábban megpróbálta egy az egyben átemelni a műsor nevét a Rádió 1-re, ám ezt különböző jogi okok miatt nem tehette meg. A pert indító Sláger Rádió Értékesítési Kft. azzal vádolta Balázsékat a keresetben, hogy „megtévesztik a fogyasztókat és megpróbálják elhitetni velük, hogy a Reggeli Show azonos a Morning Showval”.

A Rádió 1 az ítélet értelmében nem használhatja egyelőre a műsor nevét, de a közösségi oldalakon is tiltott a Reggeli Show - A Morning Show sztárjaival jelmondat és a sárga, füllhallgatós napocska-logó használata. 

Az elsőfokú ítélet ellen Sebestyén Balázsék 15 napon belül fellebbezhetnek.

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rommel1
2017. július 07. 08:32
Ez az idióta bohóc legalább most nem vihog egyfolytában mint mikor a ló a vizet kéri.
GV0917
2017. július 05. 18:35
Good morning Sír Balage! Sír-e? Mi az hogy! Sír-Rí- Zokog- Nyekeg, Bőgve bömböl... Mint a Duce + a Gömbös akkor tanult meg csak ríni, mikor nevük egyesülve megszületett: BÖMBÖLINI!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!