Ez csapatmunka volt!

2023. december 13. 20:10

Küldetés teljesítve, vállalások végrehajtva, minden kérdés megválaszolva.

2023. december 13. 20:10
Varga Judit
Varga Judit
Facebook

„Ez csapatmunka volt! 

Küldetés teljesítve, vállalások végrehajtva, minden kérdés megválaszolva. 

Már az Európai Bizottság is kénytelen elismerni, hogy Magyarország példamutatóan és maradéktalanul teljesítette az igazságügyi csomagban foglalt vállalásokat. Az igazságszolgáltatással kapcsolatos mérföldkövek a Brüsszellel való megállapodás kiemelten fontos elemeit képezik, melyek megtárgyalását és végrehajtását a legnagyobb nemzetközi ellenszélben és médiazajban kellett végigvinnie Magyarországnak.

Az igazságügyi csomag kipipálásával a magyar embereknek régóta jogosan járó, jelentős mértékű uniós forráshoz férhet hozzá hazánk. 

Megtisztelő, hogy miniszterségem idején részese lehettem annak a csapatnak, amely végigharcolta a csomag körüli vitákat, melyeknek köszönhetően a mai nappal felszabadulhatnak a befagyasztott uniós pénzek. 

Bóka miniszter úrnak pedig gratulálok ehhez rendkívüli eredményhez, amely nemcsak a magyar kormányzat felkészültségéről tesz tanúbizonyságot, hanem a magyar emberek hihetetlen elszántságáról és kitartásáról is. 

Továbbá köszönjük a bírák és bírósági vezetők együttműködését!”

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

Nyitókép: Varga Judit Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2023. december 14. 20:44
Ez korrupció volt. A mai szavazásról elmenekülésért fizették le így a kormányt.
gekk
2023. december 14. 16:43
Völnerékkel mi van? Kussolsz jucus?
2023. december 14. 09:47 Szerkesztve
Az első folytatásban a határvédelem miatt felépített kerítés és annak fenntartási költségeit kell elérnünk, mert az nem közömbös sem Magyarország, sem az unió számára, további a diákságot gátoló szankciók kérdése is.
Mr.Woof
2023. december 14. 07:12
Vagyis végre úgy cselekedtetek, ahogy az EU fütyült
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!