„Átkozott, posztfasiszta gravitáció!”

2019. november 12. 18:47

Folytatódik a parlamenti ülésszak, Varju László mentelmi jogának felfüggesztése mellett Handó Tündéről és Polt Péterről is szavazott a törvényhozás. Lapunk ezúttal Oliver B. Szerdahelyit (24, Budapest, egyetemista) bízta meg azzal, hogy tudósítson az Országházból.

2019. november 12. 18:47
null
Leimeiszter Barnabás

Ez a nap is úgy kezdődött, mint a többi a barna ezer árnyalatában tündöklő Magyarországon. Alig ébredtem fel, máris megcsapta az orromat az átható, elviselhetetlen szarszag, emlékeztetve arra, hogy nincs menekvés a posztfasizmus hétköznapi tébolyából. Sebaj, elvtárs, fel a fejjel, előre a forradalmi harc frontján! – mondtam magamnak, és a társadalom radikális megújulásába vetett hitemet mozgósítva kimásztam az ágyból. Reggelire rozskenyérszeleteket pirítottam, és megkentem selymes labnehval, ennek nyugodt elfogyasztásában azonban megakadályozott a szomszéd templomból idehallatszó, fülsértő kolompolás; mi sem természetesebb, hogy ezután egész nap olyan voltam, mint akit agyonvertek.

Ez a tartalom csak előfizetők részére elérhető.
Már előfizetőnk?

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!