Újabb pert indít a magyar kormány ellen az Európai Bizottság

2023. február 15. 13:32

Hét másik tagállamot is bepereltek.

2023. február 15. 13:32
null

Jelentések szerint az Európai Bizottság beperelte az Európai Unió Bíróságán Magyarországon kívül Csehországot, Németországot, Észtországot, Spanyolországot, Olaszországot, Luxemburgot és Lengyelországot. Azért fordultak a bírósághoz, mert az adott országok kormányai nem tettek eleget annak az uniós rendelkezésnek, melynek értelmében az uniós tagállamoknak 

biztonságos csatornát kellene biztosítani azoknak, akik információt szivárogtatnak ki. 

A brüsszeli testület öt éve terjesztette elő javaslatát, melynek értelmében óvnák a retorzióktól azokat, akik az uniós jog megsértését jelentik. Az EB ötlete az volt, hogy az állam vagy akár a magáncégek törvénysértéseit egy biztonságos csatornán tudják bejelenteni az uniós állampolgárok. A tagállamoknak 2021. december 17-ig volt határidejük végrehajtani a szükséges változtatásokat. 

Nyitókép: Sergei SUPINSKY / AFP

Összesen 168 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
aldasban es hitben elve
2023. február 16. 03:01
Ennél a dögnél rohadtabb, aljasabb, gonoszabb nőstényt még nem hordott a hátán a föld. Ez az a fajta kivénhedt ócska szuka, akit csukott esernyőbe ültetve kéne tartani egy hétig, aztán kinyitva kirantani és a sorsára hagyni. Mocsok, alja senki.
Csányi Gyuri
2023. február 15. 23:03
És akkor ez mi? https://www.police.hu/hu/ugyintezes/telefontanu
machet
2023. február 15. 20:16
Miért nem megy már a k anyjába ez a nő?Ja?Azon nyomban egy más nevű ugyanilyen lépne a helyére.
akkor ki
2023. február 15. 19:30
Valaki mondja már meg, hogy kellene ezeket kizavarni a bársonyszékből a tajgára málenkíj robotra?! Olyan fasza lágerbe, ahol nyíltan élhetik a társadalmi életüket a mínusz 35 fokban.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!