Putyin házi őrizetbe helyezte „Armageddon tábornokot”

2023. augusztus 16. 11:19

Még nem tudni, mi lesz Szergej Szurovikin sorsa.

2023. augusztus 16. 11:19
null

Orosz katonabloggerek információi szerint leváltották vezető pozíciójából, és házi őrizetbe vették Szergej Szurovikint. Nem hagyhatja el a lakását, de látogatókat fogadhat –írja a Politico orosz bloggerekre hivatkozva. A Kreml egyelőre nem közölt információt a katonai vezető hollétéről, akit tavaly áprilisban neveztek ki és idén januárban váltottak le az ukrajnai műveletek vezetői posztjáról, de aki a rendelkezésre álló adatok szerint eleinte beállt a Prigozsin-féle lázadás mögé, ezért veszíthette el az orosz vezetés bizalmát. 

A szírai bombázásokkal hírnevet szerző tábornok sorsáról várhatóan Vlagyimir Putyin határoz majd. A katonabloggerek szerint az elnök idővel lehiggadhat, így minél később dönt, annál jobb esélyei lehetnek a tábornoknak. 

Nyitókép: MTI/EPA/Szputnyik pool/Orosz elnöki sajtószolgálat/Alekszej Druzsinyin

 

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
B_kanya
2023. augusztus 16. 16:55
"drogqueen B_kanya 2023. augusztus 16. 12:40 Az 10 napja volt," És visszaköltözhettek? :)))
kamasuka
2023. augusztus 16. 15:31
Megint kezdik a baromságaikat. Egy blog, baszod, nem bloggerek. Ráadásul az egy NEM OROSZ telegram. A csávó minden sértődöttségét és az összes baromságát kiokádja magából a netre. "Katonai bloggerEK", bahmegmandi ...
Tárkány Álmos
2023. augusztus 16. 14:16
Ez is meg fog csúszi a lépcsőn... fegyvertisztogatás közben... és véletlenül tarkón fogja lőni magát... miközben kiesik a 6. emeleti ablakából... Novichok mérgezés tüneteit produkálva.
fogas paduc
2023. augusztus 16. 12:49
Szúró Viking.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!