Kéjutazások a Lolita expresszen

2024. január 15. 08:09

A világon minden a szexről szól, kivéve a szexet, mert az a hatalomról – Oscar Wilde mondása tökéletesen illik az Epstein-botrányra.

2024. január 15. 08:09
null
Szőcs László
Szőcs László
Magyar Nemzet

„A világon minden a szexről szól, kivéve a szexet, mert az a hatalomról – Oscar Wilde mondása tökéletesen illik Jeffrey Epstein, valamint barátai és üzletfelei egyre terebélyesedő botrányára, amelyben az illetékes bírónő olajjal locsolgatta a tüzet: az elmúlt hetekben nyilvánosságra hozott ezernyi dokumentum csak tovább hergelte a médiát és a közvéleményt. Wilde posztumusz is megmagyarázza, miért volt szüksége Epsteinnek, ennek a jó svádájú, dúsgazdag New York-i férfinak arra, hogy fizessen a szexért, megtegye ezt időnként túl fiatal lányok esetében is, továbbá párjával és bűntársával, Ghislaine Maxwell-lel – Robert Maxwell médiacézár, többek közt a Magyar Hírlap egykori tulajdonosa lányával – felhajtóként működjön közre a felső tízezer férfi tagjai számára.

A közös »hobbi« kapcsolati tőkét, az pedig információkat, tehát újabb hatalmat hozott a konyhára a lolitabiznisz Bonnie és Clyde-jának.

Amennyiben pedig a szex dominancia, akkor a fizetett szex fokozottan az, a kiskorúval folytatott kapcsolat meg ugyanez hatványozottan: egyenlőtlenebb viszonyt nehéz is elképzelni. A néhány száz dollár, ami Eps­teinnek és barátainak pár garas, fiatal lányoknak jó zsebpénz Amerika sok disznóságot látott földjén is. Mindehhez járul a manipulatív viselkedés, amellyel az elkövető uralma alá hajtja áldozatát.

A pedofil szexnek kevés leírása létezik, ami elbírja a nyomdafestéket, mindenesetre Jamal Ouariachi kortárs holland (igen, holland) író nagyregényének, az Étvágynak ez olyannyira sikerült, hogy nemcsak az Európai Unió irodalmi díját nyerte el vele, hanem pedofil főszereplőjének egy idegenbe szakadt hazánkfiát, Alexander Lászlót állította. Benne egy étvágycsökkentőnek kiváló leírással.

De ennél azért szemérmesebb lévén, forduljunk inkább Boccaccióhoz, akit az olasz irodalom három koronája egyikének tartanak. A Dekameron egyik elbeszélésében Rustico, a jámbor barát azzal fűzi be Alibecht, az ártatlan leánykát: segítsen neki a pokolba hajtani az ördögöt, Isten nagy dicsőségére.”

Nyitókép: Stephanie Keith/Getty Images

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2024. január 16. 07:44
Nincs új a nap alatt. Ajánlott irodalom Tranquillus, Gaius Suetonius Caesarok élete. (A rohadó birodalom rohadt vezetői ugyanígy éltek)
alexandrosz-2
2024. január 16. 06:07
A cikk csak a szokásos zsidó maszatolás, amelyben a legfontosabb tények kerülnek sunyin elhallgatásra erröl a beteglelkű, megöngyilkolt zsidóról és bandájáról.
Akitlosz
2024. január 16. 00:32
"miért volt szüksége Epsteinnek, ennek a jó svádájú, dúsgazdag New York-i férfinak arra, hogy fizessen a szexért" Azért, mert a nőknek arra van szükségük, hogy fizessenek nekik a szexért. Evolúciósan ez így alakult ki.
Zsibek Zsoli
2024. január 15. 12:46
17 évessel szexelni nem pedofília, hanem teljesen normális dolog, ha az illető beleegyezett.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!