Újévi előrejelzést tett közzé Dmitrij Medvegyev

2024. január 02. 20:58

Amerikában múmiák hatalomra kerülését és Godzilla-dinasztia alapítását is „vizionálta” az orosz politikus.

2024. január 02. 20:58

Terjedelmes posztot osztott meg Dmitrij Medvegyev kedden az X-oldalán. Az orosz politikus arról írt, hogy az új évvel eljött annak is az ideje, hogy  előrejelzéseket készítsünk. 

Nincs ennél értelmetlenebb és reménytelenebb dolog” 

– fogalmazott. 

Majd felidézte, hogy „egy évvel ezelőtt világosan fogalmaztam: hozzá akarok járulni a legabszurdabb és legképtelenebb jövőbeli előrejelzésekhez”. Itt megjegyezte, hogy még mindig sokan felháborodva írnak neki, hogy azok közül semmi nem vált valóra. Ezután a politikus röviden megcáfolta kritikusait. 

Új évi „jóslatok”

Ezt követően pedig öt pontban előretekintett az előttünk álló 12 hónapra.

Első megállapítása az, hogy az EU-tagállamok, az USA és Kanada hadiipari komplexumát államosítják majd annak érdekében, hogy a teljes védelmi termelésüket „a sértett kijevi rezsimnek adományozzák” katonai kapacitásának támogatására.

Az orosz politikus második „jóslata” szerint Joe Biden felkerül a nemzetközi körözési listára, mert gondatlanul elhagyta a színpadot a beszéde közepén.

A harmadik pontban arról ír, hogy Donald Trumpot 99 év börtönbüntetésre ítéli az ellene felhozott összes büntetőjogi vád alapján, valamint az elnökválasztáson való részvételtől is eltiltják az Amerikai Egyesült Államok valamennyi államában.

Ezt is ajánljuk a témában

A negyedik „előrejelzése” arról szól, hogy az amerikai katonai bázisokon elrejtett idegen múmiák tömegesen feltámadnak. Ezután előkelő szerepet vívnak ki maguknak az amerikai politikában azzal, hogy megszerzik a szenátusi és képviselőházi helyek több mint felét.

Medvegyev ötödik megállapítása pedig Japánra vonatkozik, ahol szerinte Godzilla átveszi majd a hatalmat, és a Reptiloid dinasztia élén uralkodni kezd a szigetországban.

Az egykori orosz elnök azzal zárta a bejegyzését, hogy „az új év tehát elég sok érdekességet tartogat számunkra. Várjuk már nagyon!”

A vonatkozó bejegyzést teljes terjedelmében itt olvashatják:

Nyitókép: Yekaterina SHTUKINA / SPUTNIK / AFP

 

 

 

 

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kovács Ubul
2024. január 02. 23:49
"Joe Biden felkerül a nemzetközi körözési listára" - Putyin már ott van ...
lauderstenonis-2
2024. január 02. 23:41
Gyima megint jól a vodkás üveg fenekére nézett...
Akitlosz
2024. január 02. 23:40
Az amerikai jogrendszer félelmetesen abszurd. Amerikában egy gyilkost 54 év börtönre ítéltek. Azért 54 évre, mert az áldozat 54 éves volt. Nem vicc, tény.
P_F_Juli
2024. január 02. 22:09
" negyedik „előrejelzése” arról szól, hogy az amerikai katonai bázisokon elrejtett idegen múmiák tömegesen feltámadnak. " Nálam ez viszi a bónuszt. Ehhez egy kiegészítést lehetne fűzni - nem "szenátusi és képviselőházi helyek" elfoglalása miatt, hanem a szavazataik miatt. Szükségük lesz rá, de lehet, az üdvösséghez még az is kevés lesz. De majd mindegyik jóslata megvalósulhat, kérdés, azok kinek az érdekét fogják szolgálni?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!