Újabb 22 külföldit előállítottak, egy német férfi pedig megégett az Ozorán

2013. augusztus 07. 20:55

Újabb 22 külföldi állampolgárt állítottak elő a rendőrök kábítószer birtoklása miatt az O.Z.O.R.A fesztivál helyszíne közelében. Egy német férfi pedig életveszélyesen megsérült miután ismeretlen okból beleesett egy tábortűzbe.

2013. augusztus 07. 20:55

Az ORFK honlapján közzétettek szerint a külföldieket a sárbogárdi rendőrkapitányság területén szerda reggel nyolc óráig tartott ellenőrzés során állították elő. Öt emberrel szemben bódult állapotban végzett járművezetés miatt büntető eljárást is indítottak. Az egyik ellenőrzés során a 6407-es számú úton, kedden késő délután egy gépkocsi kerékkulcsában találtak kábítószergyanús anyagot, amelyet lefoglaltak. Az augusztus 1-jétől a sárbogárdi kapitányság területén elrendelt fokozott ellenőrzés óta az előállítások száma 67-re emelkedett – írták. A rendőrök múlt szombaton hat francia és egy német állampolgárt állítottak elő kábítószer-fogyasztás vétségének megalapozott gyanúja miatt.

Életveszélyesen megsérült egy német állampolgárságú férfi, aki ismeretlen okból beleesett egy tábortűzbe a Fejér megyei Dádpusztán zajló O.Z.O.R.A. fesztiválon – tájékoztatta a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság helyettes szóvivője szerdán az MTI-t. Farkas-Bozsik Gábor elmondta, hogy a kedden történt eset kapcsán idegenkezűség egyelőre nem merült fel. A katasztrófavédelem tűzvizsgálatot indított, míg a rendőrség közigazgatási eljárás keretében vizsgálja az esetet. Az adatgyűjtés jelenleg is tart – tette hozzá. Az MTI információi szerint a férfit a budapesti Szent István Kórházban kezelik.

Dádpusztán 1999-ben tartották az első fesztivált, amelyet 2005 óta minden évben megrendeztek O.Z.O.R.A. néven. Az idei rendezvény hivatalos programja a meghirdetés szerint augusztus 11-ig tart.

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
OrangeOrder
2013. augusztus 10. 16:50
Igen, ennyi ELÉG. Szegény fasz gyerek.
Az új MSzP: KMP!
2013. augusztus 09. 21:52
inkább nem kellene engedni tüzek gyújtását, pláne ilyen kánikulában tényleg, nincs ebben a hőségben tűzgyújtási tilalom? nem hallottam, hogy elrendeltek volna ilyesmit, pedig kellene.
Burkus Gordon
2013. augusztus 09. 21:52
Hetek óta tűzgyújtási tilalom van. Csakhogy a drogosok nem érzékelik az őket körülvevő világot. Ezért is szorgalmazzák az ávósok, hogy mindenki legyen drogos.
-d(-_-)b-
2013. augusztus 09. 21:52
Példát kéne venniük más fesztiválokról, pl. a Szigetről. Azokon lehet kultúráltan, drogmentesen is szórakozni -- nyilván, hiszen ha lennének drogok, a rendőrök ott is razziáznának, nem?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!