„Go Domi! Go, go!” – óriási megtiszteltetés, saját dalt kapott Szoboszlai a Liverpool szurkolóitól

2023. október 02. 15:26

A szurkolók legújabb szerzeményében a magyar pálinka is szerepel. Szoboszlai úgy tűnik végleg belopta magát a rajongók szívébe.

2023. október 02. 15:26
A magyar labdarúgó, Szoboszlai Dominik ünnepli a Liverpool FC színeiben szerzett első angol bajnoki gólját.

„Go Domi! Go, go!” – szól a refrénje lgújabb Szoboszlai-dalnak, amit a Liverpool szurkolói írtak a magyar klasszis tiszteletére. Szoboszlai Dominik szinte berobbant új klubjában, már most óriási népszerűségnek örvend a szurkolók között, amit jól jelez, hogy

Mindez persze nem csoda, ha a magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitányának Liverpool-mezben mutatott teljesítményét nézzük.

De talán minden eddiginél nagyobb megtiszteltetés, és a szeretet jele a drukkerek részéről, hogy újabb dalt írtak a nevével. Íme a legújabb Szoboszlai-dal:

Ezt is ajánljuk a témában

Egyébként nem ez az első alkalom, hogy a vörösök szurkolói dalt írnak a magyar labdarúgóról, korábban több vicces alkotás is született a nevével, volt köztük jobb, és gyengébben sikerült alkotás is. Az új Szoboszlai-dal egyébként Chuck Berry legendás slágere, a Johnny B Goode a parafrázisának tűnik. Íme az eredeti:

 

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Héja
2023. október 19. 08:29
Go Domi!
ipolypart2
2023. október 02. 21:20
Vidd a magyarok hírét mindenfelé. Go Domi, Go.
pragmatika
2023. október 02. 20:29
Simán el tudom képzelni, hogy egy válogatott meccsünkön is felcsendül a nóta.
Sztrovacsek
2023. október 02. 19:23
Szoboszlai híreket akarok.... Még, még, még, ennyi nem elég!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!