Megnevezték a magyar fiút megkínzó sportolókat, és kirakták őket a román válogatottból

2024. április 12. 20:55

A Román Tornaszövetség előbb megpróbálta eltussolni az ügyet, később mégis fegyelmi eljárást indított.

2024. április 12. 20:55
null

Fotó: MTI/Hszinhua/Liang Hszü

Mint arról beszámoltunk, egy 15 éves lugosi fiút állítólag megkínzott két társa a junior tornászválogatott resicabányai edzőtáborában. Az Európa-bajnokságra készülő fiatal sportolók alkoholt fogyasztottak és dohányoztak a táborban. Két másik kiskorú sportoló a hírek szerint megtámadta a magyar nemzetiségű fiút.

Úgy tudja a lap, hogy kikötözték a fűtőtesthez, lenyírták a haját, levetkőztették, erőszakkal alkohollal itatták, a fejére hamuztak és szexuális játékot játszottak vele.

A fiúnak eközben azt kiabálták, hogy „Ungure”, de senki sem állította le a megaláztatást – írta a ProSport név nélküli forrásokra hivatkozva.

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt követően a Budapesten élő kolozsvári származású üzletember, Nagy Elek teljeskörű szponzori és továbbtanulási támogatást ajánlott fel a bántalmazott lugosi tornásznak, amennyiben a fiú úgy gondolja, a történtek miatt Magyarországon folytatná a sportkarrierjét.

Ezt is ajánljuk a témában

A Román Tornaszövetség előbb megpróbálta eltussolni az ügyet, sőt, az is felmerült, hogy kizárják a keretből a bántalmazott fiút, később azonban mégis fegyelmi eljárást indítottak – írja a Prosport.

A döntés értelmében a 15 éves tornászt megkínzó fiatalok nem vehetnek részt az április 24-28. között Olaszországban sorra kerülő Európa-bajnokságon.

Közben meg is nevezték a bántalmazókat, Mihai Iustin, Andrei Titi és Flavius Borca elhagyták a resicabányai edzőtábort, és a vizsgálat lezárultáig visszatértek klubcsapataikhoz.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:11
🍓 ️ ­A­­ ­d­­ö­­g­ö­s­­ ­­­l­á­­­n­y­­­o­­k­ ­v­­­á­­r­n­­­a­­k­­ ­­­r­­á­­d­ 👉 𝗪­𝗪­­𝗪­­­.­𝗖­­𝗨­­­𝗠𝟰­­.­𝗙­𝗨­­𝗡
valaki-954
2024. április 13. 15:50
A kiskorú bántalmazása nem bűntény, ha magyar az áldozat.
Mindenhova
2024. április 13. 14:55
A vér nem válik vízzé. Csak népírtással lehet megszabadulni az oláhtól. Leginkább azért, mert buta, és csak a verésből ért.
KBA98
2024. április 13. 11:41
Mint tudjuk, hogy a szőrőstalpú románok nem emberek!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!