Machinál a média

2020. november 10. 08:37

Az UPI hírügynökség fotósa a házaspár tornáca előtt álló kb. harminc fekete támadót baseball ütőkkel lemetszette a képről.

2020. november 10. 08:37
Pokol Béla
Facebook

„(Egy média-machináció utóélete)

Megkönnyebbülhetünk, mert a házukat a a BLM aktivista támadóitól védő McCloskey házaspárt Missouri államban felmentették a fegyverrel visszaélés vádja alól. Amikor először láttam a képet az itthoni online portálokon a fegyverrel a házuk tornáca  előtt »kérkedő« házaspárról a várost felduló feketék hírei közepette, én is visszatetszőnek véltem tettüket. Miért kell szítani a feszültséget a fegyverrel kérkedve, van ott baj így is elég! Így láthatta mindenki, mert a felháborodás óriási volt Amerika- és világszerte. Csak később derült ki a turpisság, hogy az UPI hírügynökség fotósa a házaspár tornáca elótt álló kb. harminc fekete támadót baseball ütőkkel  lemetszette a képről, és az egész világ így láthatta. Így együtt látva később az egész képet az életüket védő kétségbeesettekké vált a házspár, és szégyelhettük magunkat korábbi vélekedésünkért. Most kártérítési pert indít a házaspár az UPI és a fotósa ellen külön is, és ismerve az ottani kártérítési  összegeket a többmillió dolláros tétel sem kizárt számukra. De a feketék és a fehérek közötti gyülölködés fokát, amit ezzel egy kissé feljebb löktek, már nem lehet majd visszacsinálni.  Számomra ennek elítélésére a média egészét  illetően - mert  a demokrácia médiára rátutaltságával élnek vissza sorozatosan  -   Cato fáradhatatlansága ugrik be: Karthágót pedig  el kell pusztítani, le kell rombolni,  és sóval kell behinteni a helyét, hogy újjá ne éledjen. Aztán persze dühösen legyint az ember, hogy nem, mert a médiára szükség van.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kopa
2020. november 10. 08:53
A helyükben a maijdani kártérítés összegét felajánlanám a BLM balhé alatt megölt néger rendőr családjának, jókora hírverés közepette.
matykox
2020. november 10. 08:51
Vitatkoznék Pokol úrral - erre a "médiára" nincs szükség! EZEK a tetvek nem híreket, hanem ideológiákat terjesztenek - ami megengedhetetlen! Utcára velük, milliós kártérítéseket a nyakukba, és menjenek krumplit kapálni vagy spárgát kötözni. Újseggírók, akik elfogadják azt a hamis tanítást, hogy a dolguk a "hatalom kritizálása" nevű szelekciós játszma, nem pedig a tények és az igazolt hírek közlése - azok takarodjanak.
vendelin
2020. november 10. 08:48
Nem vagyok abban biztos, hogy erre a fajta médiára szükség van. Itt már nincs másról szó, mint a saját karámok manipulációjáról és a napi betevő gyűlöletadagok kiosztásáról. Csak sajnos egyre nagyobb dózisokra van szükség.
aleb19
2020. november 10. 08:47
egyreszt gepfegyver versus fatestapolo masreszt semmi tamadas nem volt a csurhe csak elvonult volna a hazuk elott mashova es a hazaspar provokaltak ki a konfliktust lofegyverekkel hadonaszva ki is hazudik nagyobbat???
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!