Annyira gátlástalanok, hogy arra már tényleg nincsenek szavak!

2022. szeptember 08. 13:25

Azok a baloldali sajtómunkások huhognak leginkább a szankciók következtében elszabaduló energiaárak miatt, akik szabályosan kampányoltak azok mellett.

2022. szeptember 08. 13:25
null
Deák Dániel
Deák Dániel
Facebook

„Azok a 444-es és egyéb baloldali sajtómunkások huhognak most leginkább az uniós szankciók következtében elszabaduló energiaárak és infláció miatt, akik a háború kitörése után szabályosan kampányoltak az uniós szankciók mellett.

Vég Márton nevű 444-es propagandista májusban például azzal érvelt az olajembargó bevezetése mellett, hogy egy kicsit muszáj, hogy fájjon nekünk is, hiszen morálisan (!) ez a helyes. Teljesen idézve: »Nyilván Európának fájni fog és Magyarországnak is fájni fog. Gazdasági visszaesést okoz, inflációt okoz és a GDP is visszább fog esni, de morálisan ezt tartom helyesnek!”

Ma ugyanez az újságíró szörnyülködik az elszabaduló árak miatt, amit még a Gulyás Márton ellenzéki youtubernél nyilatkozó közgazdász is a szankciók számlájára ír. 

Annyira gátlástalanok, hogy arra már tényleg nincsenek szavak!”

Kapcsolódó tartalom:

444-es újságíró a szankciókról: Egy kicsit muszáj, hogy fájjon nekünk is
„Morálisan ezt érzem én helyesnek” – fogalmazott Vég Márton a beszélgetés során. Bővebben...

Nyitókép: Youtube-képernyőfotó

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 125 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
..--..
2022. szeptember 09. 17:48
-zsoltkom- "Annyira gátlástalanok, hogy arra már tényleg nincsenek szavak!" "Olyan videót tettek közzé Deutsch Tamásról, amit biztosan le akar majd töröltetni 2007. Deutsch Tamása a videón... " Az orosz érdekszféra terjeszkedése világosan kitapintható. Világosan érezhető, hogy hogyan akarnak a gazdasági függésen keresztül politikai függést is kialakítani (...) "" https://bit.ly/3TVc4CX
Gecorbi
2022. szeptember 09. 12:35
Nyalonc, arról hol írtál, hogy ez a Szentpicsanyi Alexandra 2 hónapja még azon gúnyolódott, hogy a nyugati.kormányok visszafogottságot kértek a takarékosság miatt,.most meg O1G-ék akarnak 18 fokot? Majd ha arról.is bofogsz,.akkor hitelesebb leszel,. fidkány
Davidov
2022. szeptember 09. 11:21
Gátlástalan, fizetett bértollnok vagy!
Zolotarjov
2022. szeptember 09. 09:28
Libernyák kettős tudatállapot: a rezsicsöki hülyeség, de ne emeljék a rezsit. Hasonló: senki nem nézi a szar m1-et, de a kormányzati agymosás miatt veszít az ellenzék. Libsilogic, ne keress benne értelmet..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!