Talán érthetőbb Magyarország besorolása a világ korrupciós listáján

2023. február 01. 18:39

Ha nem csak az a korrupció, hogy pénzt adok egy befolyásos személynek a céljaim elősegítéséért.

2023. február 01. 18:39
null
Vágó István
Facebook

Ha nem csak az a korrupció,

hogy pénzt adok egy befolyásos személynek a céljaim elősegítéséért (ez sok helyen előfordul a világban), 

hanem az is, ha 

pénzt juttatok a lekötelezettemnek, hogy aztán azzal a pénzzel azt tegye, amit mondok neki (ez nem sok helyen fordul elő a világban),

akkor talán érthetőbb Magyarország besorolása a világ korrupciós listáján.„

Nyitókép: Képernyőfotó

***

***

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 75 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Krupp Skya
2023. február 02. 18:09
Ha nem szakad négy felé az ÁVH Pista bácsi mivel kísérte volna a rabokat körömletépésre Bauer elvtársához? 1. Basszusgitárral. 2. PPS dobtárassal 3. Kalasnyikovval. 4. BKV villamossal
Krupp Skya
2023. február 02. 18:04
200-as műanyag permeabilitás mellett még érthetőbb a korrupciós besorolás.
Palatin
2023. február 02. 15:48
Vágó Pityu, kisöreg.... ti sötétben bujkáló és ármánykodó gyurcsányista ügynökök a nyugatról kapott júdáspénzen akarjátok a hazátokat kiárusítani, elárulni. Egyetlen fegyveretek a nyelv lehetöségével való visszaélés, az emberek félrevezetése, hazugságokkal, rágalmakkal. Be kell látnod kisöreg, - te kis botcsinálta tudóska -, hogy ti gazemberek vagytok, a kormány meg nagyon is jól végzi a dolgát a magyarok boldogulása érdekében. EBBEN VAN A KÜLÖNBSÉG, TE ÉKTELEN, REPEDTAGYÚ, VÉN SZURIKÁTA.
Palatin
2023. február 02. 15:45
A magyar közvéleménynek el kell jutnia végre arra az intelligencia-szintre, hogy a hazai és a külföldi baloldali höbörgéseket, halálmadárkodásokat, hazugságokat, rágalmakat végre mindenki lesajnálja. SOROS-LYUKBÓL SOROS SZÉL FÚJ. Ez egy általános politikai intelligencia kérdése. A magyarok egy tájékozatlan, naiv része, még mindig oda megy, ahol a kormányt szidják, holott tudniuk kell, hogy Gyurcsánytol semmit nem kaptak és nem is fognak. A magyarok oldalán egyedül a Fidesz áll. De ugyanazok, akik megválasztanák az ellenzéket, egy hónap múlva biztosan az ellen tüntetnének. A magyarokat sajnos sokszor becsapta a saját kormányuk, ez a reflex még benne van az emberekben. El sem hiszik belsöleg azt a "csodát", hogy lehet olyan kormány, amelyik nem csapja be öket. Higgyétek el magyarok, hogy most egy ilyen kormányotok van. De a legnagyobb baj az, hogy a magyar ember gazdaságilag rendkívül tudatlan, és az ilyen Ujhelyi féle szélhámosok könnyen becsapják öket.. A magyar ember még a gazdasági kérdésekhez is érzelmileg közelít. Erre legjobb bizonyíték az, hogy a magyarok több mint 50%- azt hiszi, hogy mi az uniótól "ajándékokat" kapunk. Egy frászt emberek! A kapitalizmusban nincsenek ajándékok. A V4-es országok nélkül ma Németország nem lenne versenyképes a világpiacon. A V4, igy mi is gazdaságilag többel járulunk hozzá az unióhoz, mint amennyit kapunk. Az egy másik kérdés, hogy még így is megéri. Ez a kis országok sorsa. Az ellenzék célja ezzel kizárólag az, hogy a halálmadárkodásukkal, a temetöi hangulat gerjesztésével, a magyarok optimizmusát a jövöben való bizodalmukat rombolják, azt remélve, hogy akkor majd az emberek "önáluk keresnek vigaszt", bruhahahahaaa... Micsoda gyermeteg, de mégis gonosz és ostoba stratégia ez. Ilyesmi csak egy szenilis, sötét, lelkibeteg politikus fejében születhet meg, mint a magyar szemkilövetö Raszputyin, vagy ismertebb nevén az öszödi böszme.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!