Czeglédy: „Inkább vagyok adócsaló, mint pesti srácokos kretén”

2020. március 12. 13:09

A Gyurcsány-párt ügyvédjének nem tetszettek a kellemetlen kérdések.

2020. március 12. 13:09

Válaszadás helyett, inkább sértegetésbe kezdett Czeglédy Csaba. A Gyurcsány-párt jogi képviselőjétől az Informátor stábja azt szerette volna megtudni, hogy a DK-elnök „tovább rabolja e az MSZP-t”, de a korábban milliárdos adócsalásba keveredett ügyvéd válasz helyett inkább személyeskedni kezdett Szarvas Szilveszterrel. 

Czeglédy az Informátor riporterének kérdésére a többi között azzal a kérdéssel válaszolt: „normális vagy egyébként? Ebben a szerepben tetszel magadnak? Jó kreténnek lenni?” A riporter ezek után arról érdeklődött, hogy a hatmilliárdos adócsalásban jó volt e részt venni, amire Czeglédy úgy reagált: „inkább vagyok adócsaló, mint pesti srácokos kretén” 

Az Informátor felvételét ide kattintva nézheti meg.

Összesen 176 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
confitür
2020. április 21. 06:48
Czeglédy ezt csak idehaza tudja megcsinálni. A világon bárhol másutt,már rég börtönben csücsülne,vagy már nem is élne.
toef36
2020. április 18. 10:48
Kretén ügyvédnek kretén a barátja: például GyF!...
syphax
2020. március 14. 04:54
CZEGLÉDY EGY PROTOTIPUS: MINTAPÉLDÁNYÍ, TIPUSJÓSZÁG, ÁLLATOTVOSI LÓ!!!! A MŰVELETLEN, BUINKÓ, ERŐSZAKOS, ARROGÁNS, TUDATLAN-TANULATLAN, PÖFFESZKEDŐ SENKIHÁZIAK ISKOLAPÉLDÁNYA--ÁLLATKETRECBEN MUTOGATANDÓ FEHÉRJEHALMAZ-RÉMLÉNYE!!! EGY SZÖRNY EGY EMBERI ROMHALMAZ, EGY VALAHA EMBERHEZ HASONLÓNAK SZÜLETETT EXCREMENTUMMÁ JEGECESEDETT BÜDÖSSÉGHALMAZ-ROTHADÁSKÉPZŐDMÉNY--A SZERENCSÉTLEN....
SigSauer
2020. március 13. 13:21
Egészen elképesztő, hogy ez a nagyképű, arrogáns majom szabadlábon van! Folyamatosan lapátolják ki a semmire a ballib, izé "független" :) önkormányzatoknál a pénzeket az ügyvédi irodájának. A semmiért, mert érdemi munka nem folyik a számlázáson kívül. Nem kellene már végre visszavinni a böribe? :D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!