Szabó Tímea hazugságokat terjesztett Bús Balázsról az ügyészség szerint

2022. március 31. 21:39

A Párbeszéd társelnöke korábban azt állította, hogy ügyészségi iratok utalnak a Bús Balázs és Vizoviczki László közötti korrupciógyanús kapcsolatra.

2022. március 31. 21:39
null

Szabó Tímea, a Párbeszéd társelnöke, az ellenzék óbudai képviselő-jelöltje arról beszélt kedd déluán egy, a Facebookra feltöltött videóban: „hivatalos jegyzőkönyvek utalnak arra, hogy a Fidesz-KDNP-s Bús Balázs akkori óbudai polgármester, mostani képviselő-jelölt kenőpénzt fogadott el Vizoviczki Lászlótól”.

Az ügyészség szerint Szabó Tímea hazugságokat terjesztett

A sajtóban megjelentekkel ellentétben a Központi Nyomozó Főügyészség (KNYF) a Vizoviczki László és társai ellen indult nyomozásban felmerült vallomások alapján hivatalból vizsgálta és a feltárt bizonyítékok alapján

kizárta annak gyanúját, hogy Bús Balázs volt III. kerületi polgármester korrupciós bűncselekményt követett el

– tájékoztatta a PestiSrácok.hu-t a KNYF megbízott vezetője. Fürcht Pál emlékeztetett, hogy a Szilágyi György jobbikos országgyűlési képviselő és egy magánszemély feljelentése alapján a hatóság a nyomozás iratait ismét áttekintette, és az azonos tárgyban tett új feljelentést 2016. szeptember 26-án elutasította, az erről szóló határozatot pedig a feljelentőknek megküldte.

Címlapkép: MTI/Soós Lajos

Összesen 64 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Innogreen23
2022. április 01. 19:39
Könyörgöm csukja már vki zárt intézetbe ezt a beteg agyú állatot. Hihetetlen hogy még ennyi idővel a rendszerváltás után, még mindig Timi férgek töltik ki a napunkat.
KinderMike
2022. április 01. 09:18
"Párbeszéd a kocsmában" nevet kéne a pártnak adni. De ezt csinálják már évek óta. Mindenféle konteót meg sületlenséget belehánynak az éterbe, aztán amikor kiderül, hogy nem igaz, akkor már a károkozás megtörtént - senkit sem érdekel az eredmény. Ezért nem szabad aktivistákat a politika közelébe engedni. Csak hát demokráciában sajnos bármelyik értelmi fogyatékost meg lehet választani képviselőnek.
Láncfűrészes Attasé
2022. április 01. 08:10
Az ügyészség rirat meg a jogerős ítélet az nem ugyanaz. A foskenő KESMA hányszor hazudott jogerősen?
counter-revolution
2022. április 01. 07:32
De ronda lett ez a féreg.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!