Bezárkózott egy templomba és éhségsztrájkkal tüntet a női focistát megcsókoló elnök édesanyja

2023. augusztus 28. 18:51

Angeles Bejar szerint a fia nem követett el semmit.

2023. augusztus 28. 18:51

Ahogy a 24.hu hétfői cikkében felidézi: a Spanyol Labdarúgó Szövetség (RFEF) elnöke, Luis Rubiales a világbajnoki aranyérem átadásakor szájon csókolta Jenni Hermoso női labdarúgót. Az ügyből hatalmas botrány lett, az RFEF közleményeiről ugyanis azt állítja Hermoso, hogy a megkérdezése nélkül közöltek állításokat a nevében, amikkel nem ért egyet. Ezt követően Rubiales lemondását várta a közvélemény, ehelyett a szövetség több bejegyzésben is védte elnökét, aki pedig kijelentette, 

a végsőkig harcol, hogy bebizonyítsa, nem követett el semmi megbocsáthatatlant.

Közben a FIFA fegyelmi bizottságának elnöke, Jorge Ivan Palacio ideiglenesen felfüggesztette Rubialest. A portál szerint a felfüggesztett elnök édesanyja, Angeles Bejar pedig 

 

bezárkózott egy templomba, ahol éhségsztrájkkal tüntet a fiát ért embertelen bánásmód ellen. 

 

Az EFE hírügynökség szerint Bejar a dél-spanyolországi Motrilban, Rubiales szülővárosában található Divina Pastora plébániatemplomban maradt a nővérével, miután a plébános távozott.

Nyitókép: Facebook

 

 

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ujujuj
2023. augusztus 29. 10:20
Én is szolidaritok, reggel fél 9 óta éhségsztrájkolok, és egészen fél 1-ig tartani is fogom.
papamaci57
2023. augusztus 29. 08:18
Amúgy a FIFÁ.nak mi köze hozzá? Már ők is Európai Parlamentet játszanak? Ez olyan, mintha én megcsókolnám a kolleganőmet, erre a Nemzetközi Geodéziai és Geofizikai Szövetség kizárna a sorai közül. (Mondjuk nem tudna, mert nem is vagyok tagja)
papamaci57
2023. augusztus 29. 08:11
Nem kéne először az érintett Jennit megkérdezni, hogy mi a véleménye a dologról?
lendvaiildiko
2023. augusztus 28. 20:58
Ahelyett, hogy Feri mondjuk a rollert mosó fegyőrrel csókolózott volna, mit csinált nem rég. Nekünk még baloldalból is a férgese jutott, s a fideszesek még kuncogtak is. "Elnök úrral mi ezt előre megbeszéltük, hogy az elmúlt nehéz időszakot – ugye rengeteg támadást kaptam – egy öleléssel fogja zárni, és meg fog ölelni engem az eskütétel után – mondta Ráczné Földi Judit, a DK friss országgyűlési képviselője az RTL-nek. Rácznét, miután esküt tett a parlamentben, Gyurcsány Ferenc úgy ölelte meg, hogy kezeit hátraszorította és valamit súgott a fülébe is. Az ölelés hosszú ideig tartott, az azt közvetlen közelről végignéző fideszesek pedig remekül szórakoztak rajta.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!