Bírósághoz fordulok a nekünk megillető források megszerzéséért

2023. január 03. 17:23

Az állami rezsikáosz hozzávetőlegesen ötmilliárd forinttal növeli meg önkormányzatunk terheit.

2023. január 03. 17:23
null
Kiss László
Facebook

„Bárcsak azt mondhatnám, nagy megdöbbenéssel fogadtam a hírt, miszerint a kormányzat idén is uralkodói kegyként osztogatja a közpénzt, ahogyan tette azt az elmúlt években. 

Ám sajnos nem döbbentem meg. A III. kerület – számos más kerülettel illetve Hódmezővásárhellyel együtt – nem kapott még morzsákat sem a király asztaláról. Nem döbbenek meg ezen, mert pontosan ez volt az elmúlt évek gyakorlata is.

(...)

Az állami rezsikáosz hozzávetőlegesen ötmilliárd forinttal növeli meg önkormányzatunk terheit. Erről minden kormányzat által kért adatot elküldtünk, ám választ nem kaptunk. Valóban hívtak személyes találkozóra, amire új időpontot kértem valamint azt, hogy több polgármestertársammal közösen vehessünk részt ezen – hiszen sajnos a rossz tapasztalatok miatt szerettem volna,ha tanúk előtt kell vállalniuk a mondataikat. Csupán egy sértődött válaszlevelet kaptunk, új időpontot nem. Ennyit arról szerettek volna e valóban tárgyalni velünk?!

Az, hogy vannak ellenzéki kerületek és települések, amelyek kaptak – a kormánypártiakhoz képest természetesen jelentősen kevesebb – támogatást, nyilvánvaló szándék a kormány részéről, hogy megossza a nem fideszes polgármestereket. Vannak olyanok, akiknek megsimogatják a buksiját, másoknak meg virgácsot adnak.

Őszintén meglep, hogy szép számmal vannak közülünk, aki bedőlnek ennek és megcsókolják a morzsákat dobáló kezet. Lelkük rajta.

Természetesen nem hagyom tétlenül, hogy a kormányzat a normatív támogatásokat egyenlőtlenül, kegyként osztogassa, ezért szeretném jelezni, hogy bírósághoz fordulok a nekünk megillető források megszerzéséért!”

Nyitókép: MTI/Máthé Zoltán

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 101 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hún harcos
2023. január 07. 20:31
Remélem, hogy soha többé nem választják meg ezt az embert polgármesternek. Mehet falvédőnek gyurcsány mögé. Pancser dilettáns díszpéldány.
Hún harcos
2023. január 07. 19:25
Adatbázist gyűjt a kerületi lakosok körében. Egy csomag ingyen-zöldhulladék zsákért cserébe megadhatod neki minden adatodat. Havonta egy alkalommal telefonon ömleng, az általa elért " eredményekről". A Bécsi úti Tesco hangosbemondója gyakran reklámozza őt szintén. Szóval egy dörzsölt komcsi az ember. Hálózat építés, a kormány állandó támadása, hazugság, a családok megsarcolása...
Hún harcos
2023. január 07. 18:47
kislászló ma lehajolt 30 000 Ft-omért. Sok ember 30 000 Ft-jáért. A hajógyári sziget fura ura megbírságolt. (Sokunkat) Ökó sziget lett, minden irányból tilos behajtani a hátsó parkolókba. Rohad szét a híd, a parkban semmi fejlesztés, de ő bűszkén ott vigyorog a sziget bejáratánál. . Hánynom kell ettől az embertől! Meddig kell még elviselni őt? Mekkora többséggel lett ő polgármester? Mi táplálja ezt a mérhetetlen arroganciát?
varga65422
2023. január 04. 19:44
Kiss László régi MSZP-s, már 18 évesen ifjú kommonista, még karcsúbban. 2019 őszén MSZP színben, de moslékos összefogással lett polgármester. Néhány hónap múlva az első volt, egy szentlőrinci polgármesterrel párban, akik áruló módon átálltak Gyurcsány Ferenc alá. Azóta a kerületi újság egy Vörös Újság szintű propaganda lappá vált. Szabó Tímea rendszeresen egész oldalon őrjöng benne, simán elmehetne smink és torzító nélkül egy dedmetál rockbandába hörögni. Ennyit tudok közölni erről a dologról.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!