A bevándorláspártiság, zsarnokság és az Európai Egyesült Államokat szövögető politika kéz a kézben jár

2019. április 29. 10:48

A migráció és a baloldal hagyományokat, erkölcsöt, vallást relativizáló, totális jellegű gondolatvilága miatt áll támadás alatt Európában a kereszténység, a zsidó-keresztény kultúrkör. Interjú.

2019. április 29. 10:48
Orbán Balázs
Orbán Balázs
PestiSrácok.hu

Európaiként és magyarként mi a legfőbb tétje a májusi európai parlamenti választásoknak?

Ezidáig éppen az adta az unió sikerét, hogy az Európai Egyesült Államok elképzelésének erőltetői ki tudtak egyezni a nemzetek Európájának harcosaival. De Gaulle tábornok és Jean Monnet is e két homlokegyenest eltérő elképzelés híve volt, de visszatekintve azt mondhatjuk, hogy ki tudtak egyezni egymással. Ehhez komoly empátia kellett, mintkét részről. A két szféra együttműködése hozta létre az egész Európa jövőjéért felelős politikusok generációját és lendítette előre az integrációt. Nem szabad elfelejtenie senkinek, hogy az integráció mélyülése, például az egyhangúság elvének többségi elvvel történő felváltása, nem a megegyezésre való hajlam kötelezettségét oldotta el, hanem éppen ellenkezőleg, az egymás megértésére való törekvés gyümölcse. Mára ez az ősi tudás tűnt el az európai politikai elitből.

Magyarország fel van készülve arra, hogy ötezer ember megjelenjen Röszkénél, a határon?

Igen, fel vagyunk készülve. A határzár erős és stabilan áll. A magyar kormány tudja garantálni a magyarok biztonságát, de nekünk is egyszerűbb lenne, ha az unió vezetői számára is ez lenne a prioritás. Sajnos a helyzet azonban nem ez, Brüsszeltől továbbra sem kapunk érdemi segítséget a határvédelemhez. Mindenkinek jobb lenne, ha ebben változás állna be, de különösen jó lenne az európai választópolgároknak.

Lát reális esélyt arra, hogy május után az Európai Néppárt is visszataláljon a gyökereihez, észhez térjen? Május után a Fidesznek a Néppárton belül lesz helye, vagy a bevándorlásellenes erőkkel kell új frakciót alapítani?

Az Európai Néppárt folyamatosan körbeudvarolja a baloldalt, a liberálisokat és zöldeket. Mi azt reméljük, hogy lesz még lehetőség ennek a stratégiának az újragondolására, mert ez a 22-es csapdája: a Néppárt ugyanis ciklusról ciklusra gyengül, egyre inkább szüksége van baloldali pártokra a befolyása fenntartásához, de pont a baloldali nyitás miatt mindig tovább is gyengül a pártcsalád, hiszen emiatt a hagyományos jobboldali támogatók sorra pártolnak el tőlük. Mindeközben a Fidesz, amelyik jobbra tart, a Néppárt egyre sikeresebb tagja. A mi megítélésünk szerint ebből világos, hogy az Európai Néppártnak a politikai spektrum jobboldalára kell visszajönnie. Ha nem így lesz, akkor sincs tragédia. Akkor is az álláspontunk fogja meghatározni az üléspontunkat, és abban a pártcsaládban fogjuk megtalálni a jövőket, amely a politikánknak – amely a határok védelmére, a tömeges migráció megállítására és a nemzetek Európájának a gondolatára épül – teret enged.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pelso j.
2019. április 29. 15:51
Már az első kérdésnél melébeszélsz.... Egyébként nem a kerszténységet támadják, hanem az olyan mocskokat, akik politikai terméket, eszközt faragnak belőle.
péterx
2019. április 29. 15:33
Józan és világos beszéd, kemény és következetes tettek, nem pusztán a migráció vonatkozásában!
Nobilis de Karatna
2019. április 29. 14:37
Minden etnikai eredetközösség csak és kizárólag saját erőforrásainak mértékében szaporodhat! Ahhoz nem meríthet jogot, hogy más etnikai csoportok által megtermelt anyagi javakra rátelepedjenek és ebből a pozícióból folytassák bővített reprodukciójukat. Ez a folyamat parazitizmus. A fejlett etnikai eredetközösségek társadalmainak joga, hogy az ilyen parazitizmusra berendezkedő etnikai eredetközösségek szaporodási rátáját, azok akarata és együttműködése nélkül is, ha kell erővel, a mai korszerű biológiai és biokémiai módszerek humánus felhasználásával radikálisan és ellentmondást nem tűrő módon korlátozzák , visszaszorítsák. Nem kötelezhető egyetlen emberi közösség, egyetlen kulturális eredetközösség sem arra, hogy az általa megtermelt javakat, saját közösségén túlmenően bárkivel is megossza. Azt ne saját közösségének javára, hanem parazitizmusra berendezkedett etnikai csoportok támogatására, további szaporodására fordítsa. Nem kötelezhető arra, hogy más etnikai csoportok, tömegek ökonómiai és ökológiai terhét, azok kártételét viselje.
Nobilis de Karatna
2019. április 29. 14:36
Az emberiség "üdvtörténetének" evolúciós irányába a minőségi átalakulás van belekódolva és nem a mennyiségi! Ha teret engedünk annak, hogy kontraszelektálódott népek intenzív reprodukciójuk által elárasszák tömegességükkel a civilizált népek társadalmait, akkor ez az emberiség végét fogja jelenteni, amelyet gyilkos gyűlölettől áthatott öldöklések fognak megelőzni. EZÉRT azoknak a népeknek, amelyek nem rendelkeznek arányos szellemi, és anyagi, természeti erőforrásokkal s ez messze elmarad hatalmas reprodukciós mutatóiktól. Az ilyen népeket kívülről, akár kényszerrel is szaporodási rátájuk belső, radikális csökkentésére kell kényszeríteni! Mindazok, akik ezt másképpen látják, azok az emberi civilizáció ellenségei, akiket ki kell iktatni a közéletből, a politikából!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!